FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI OSK

Gaz Metan - Sepsi OSK 0-0 » Campioana egalurilor! Covăsnenii ajung la a cincea remiză la rând și rămân în subsolul clasamentului

Gaz Metan - Sepsi OSK / foto: Facebook Gaz Metan Mediaș
Gaz Metan - Sepsi OSK / foto: Facebook Gaz Metan Mediaș

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 19:55 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 20:20

Gaz Metan Mediaș și Sepsi au încheiat la egalitate, scor 0-0, penultimul meci din etapa #10 din Liga 1. Cele două continuă sezonul modest, ambele aflându-se în subsolul clasamentului.

Sepsi s-a descurcat excelent câtă vreme nimeni n-a considerat-o capabilă să genereze rezultate importante. De când a căpătat statutul de echipă foarte bună, trupa din Covasna nu mai bate pe nimeni. 

A rămas cu o singură victorie în primele zece etape și clasamentul o indică drept o concurentă din bătălia pentru evitarea retrogradării, nu mai arată ca o formație de play-off. Regresul verzilor e uluitor, după prima participare a lor în cupele europene nu mai sunt în stare să câștige vreun meci. 

Au ajuns la cinci egaluri la rând și nici nu prea mai contează prestația bunicică pe care au produs-o la Mediaș. Mai ales în repriza a doua au dominat, au încercat mai des decât adversarii să atace și să înscrie, doar că nici norocul nu mai există în perioada aceasta, totul se potrivește să fie anti-Sepsi. 

Covăsnenii ajung la a cincea remiză la rând și rămân în subsolul clasamentului

Ștefănescu a ratat o mare ocazie, cu o lovitură de cap cu care a trimis mingea direct în portarul Vâlceanu, dintr-o poziție foarte bună. Horșia ratase și el într-o situație favorabilă în prima repriză, cu un șut care a dus balonul un pic pe lângă bara din stânga lui Niczuly. 

Poenaru a simțit că și un punct constituia un câștig suficient și echipa lui a militat pentru remiză, în special în a doua jumătate a meciului. Noul tehnician al Gazului are patru puncte din două partide disputate de când i-a preluat pe alb-negri, un randament foarte bun. 

Grozavu e într-o situație diferită. Realizările din sezonul precedent reprezintă o moștenire care-i ține postul sigur, dar cât va dura până când moștenirea îi va fi risipită, în seria groaznică în care a intrat echipa lui?

Trebuie să ieșim din pasa aceasta proastă! În ultima vreme, nici n-am pierdut, nici n-am câștigat. Nu e în regulă s-o ținem din egal în egal încontinuu, e foarte frustrant, fiindcă toată lumea avea așteptări mari de la noi după rezultatele bune din sezonul trecut

 - Marius Ștefănescu, mijlocaș Sepsi

Rezultatele etapei 10 din Liga 1

Gaz Metan - Sepsi OSK 0-0

Gaz Metan - Sepsi OSK, echipe de start: 

GAZ METAN: Vâlceanu - Gabriel, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Junior - Horșia, Deaconu, Grădinaru - Irobiso
Rezerve: Buzbuchi, Velisar, Horj, Filip, Lixandru, Iancu, Chamed, Morar, Sarr
Antrenor: Ilie Poenaru

SEPSI OSK: Niczuly - Dimitrov - Ninaj, Mitrea, Ștefănescu - Eder Gonzalez, Păun, Ispas - Bărbuț, Luckassen, Aganovic
Rezerve: Began, Tamas, Tincu, Ashkovcski, Chunchukov, Bojic, Dragomir, Dumitrescu, Hugo Sousa
Absenți: Vașvari, I. Fulop, Rep, Damașcan (accidentați), Achahbar (exclus din lot)
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: „Gaz Metan” (Mediaș)
Arbitru: Iulian Călin; A1: George Florin Neacșu; A2: Mihăiță Necula 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gata, Rednic are cale liberă să semneze cu Dinamo! » Anunțul momentului în „Ștefan cel Mare”

Valeriu Iftime, răbufnire după FC Botoșani - FCU Craiova: „E un nimeni în meseria asta! Atât poate, atât face! Mai e și încrezut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează