FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTĂRI

UPDATE Gaz Metan și Academica, sancționate din nou de Comisia de Disciplină » Cum arată ACUM clasamentul

Săptămâna și depunctările. Gaz Metan și Academica, sancționate din nou de Comisia de Disciplină » Cum arată ACUM clasamentul // foto: Imago
Săptămâna și depunctările. Gaz Metan și Academica, sancționate din nou de Comisia de Disciplină » Cum arată ACUM clasamentul // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 17:15 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 18:31

Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, ultimele două echipe clasate din Liga 1, au fost penalizate din nou miercuri de Comisia de Disciplină din cauza datoriilor pe care le au către foștii jucători.

UPDATE » Gaz Metan, o nouă penalizare

Pe lângă cele două puncte pe care le pierduse inițial în ședința de miercuri, Gaz Metan Mediaș a fost sancționată cu încă 8 puncte, ca urmare a litigiilor cu Ioan Mărginean, Mihai Teja, Mircea Diaconescu și Eusebiu Tudor.

Astfel, după noile decizii ale Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, Academica Clinceni a fost sancționată cu două puncte, iar Gaz Metan Mediaș cu 10. Ilfovenii au ajuns la -5 în clasament, în timp ce Gaz Metan este la -37 de puncte.

FRF a înființat o nouă competiție » Cum va arăta Liga de Tineret
LIGA DE TINERET
FRF a înființat o nouă competiție » Cum va arăta Liga de Tineret

Academica Clinceni și Gaz Metan, depunctate din nou

Academica Clinceni a fost depunctată ca urmare a litigiului cu mijlocașul Marius Iulian Cioiu.

Cioiu Marius Iulian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art.85.1.b din RD, se sancționează clubul ASC FC Academica Clinceni, cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte. 
Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă cate 2 (două) puncte, respectiv pentru perioada 07.04.2022-21.04.2022, s-au scăzut 2 (două) puncte. Termen: 11.05.2022. 

- Decizie Comisia de Disciplină

Gaz Metan Mediaș a fost sancționată după punerea în aplicare a deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul jucătorilor Popovici Sergiu Cristian și Munteanu Alexandru.

Popovici Sergiu Cristian și Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaș - Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv - În temeiul art.85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu măsura interzicerii dreptului de a transfera și /sau legitima jucători în calitate de club cesionar și cu scăderea a 2 (două) puncte pentru perioada 01.04.-15.04.2022. Termen: 04.05.2022

- Decizie Comisia de Disciplină

60 de punctea pierdut până acum Gaz Metan Mediaș la Comisii pe parcursul acestui sezon

Cum arată clasamentul din play-out ACUM

  1. Rapid 38p
  2. FC Botoșani 35p
  3. Sepsi 33p
  4. UTA 29p
  5. FCU Craiova  28p
  6. CS Mioveni 28p
  7. Chindia 22p
  8. Dinamo 16p
  9. Clinceni -5p
  10. Gaz Metan -37p

Citește mai multe știri din Liga 1

Știm ziua, ora și stadionul pe care se va disputa finala Cupei României
FINALA
Știm ziua, ora și stadionul pe care se va disputa finala Cupei României
CFR Cluj, noi detalii despre cazul Arlauskis » Îl acuză pe lituanian: „Avea cu totul și cu totul alt interes când și-a citit gândurile de pe foaie”
CFR CLUJ
CFR Cluj, noi detalii despre cazul Arlauskis » Îl acuză pe lituanian: „Avea cu totul și cu totul alt interes când și-a citit gândurile de pe foaie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
liviuemil
liviuemil  •  27 Aprilie 2022, 21:04

Sanctiuni date ca sa fie siguri ca nu ii pot intrece pe "miorlaiti".

1240187572730378
Ionel Vancea  •  27 Aprilie 2022, 19:20

Regulamentul e cum e și trebuie aplicat. Păcat că el nu sancționează și prostia unora.

smdb
smdb  •  27 Aprilie 2022, 19:13
Postat de Radu Georgescu pe 27 Aprilie 2022, 18:45

Dimensiunea si frecventa depunctarilor dau masura incompententei comisiei de asa-zisa licentiere a FRF. Ce beneficu va avea pe viitor fotbalul romanesc, pastorit de burlescul Burleanu, daca Mediasul va aduna 100 de puncte de penalizare?

Corect. Despre asta e vorba aici. In principiu, o masura trebuie sa aiba un sens si o consecinta bine definite care sa cuprinda toate scenariile posibile. Ori aici nu are nici una, nici alta, nu are practic nici un efect. Cele doua echipe sunt un "dead man walking" cum spun englezii, pe romaneste mortul in loc sa fie dus la groapa, e postat in geam ca sa putem incasa banii de pensie. De rasu' plansu'. Management FRF - zero. Management LPF - zero. Si noi vrem la CM cu nationala sau in UCL cu echipele de club :)))) Ma uitam aseara la City-Real... ce sa cautam noi frate in competitia aia?! :))) Noi nici macar nu practicam acelasi sport..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează