FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 2-2

GAZ METAN - VIITORUL 2-2 // Gică Hagi se înclină în fața rivalilor: "Vom face o analiză. Astăzi nu am avut spiritul celor de la Mediaș"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 19:57

Gaz Metan Mediaș și Viitorul au terminat la egalitate, scor 2-2. Gică Hagi e nemulțumit de prestația elevilor săi și anunță o analiză serioasă înaintea înfruntărilor de foc cu FCSB și CFR Cluj.

"Sunt nemulțumit de jocul prestat astăzi. Nu am făcut un meci bun, nu am avut spiritul celor de la Gaz Metan Mediaș. Au fost primii la minge, au încercat să paseze, au jucat mai bine. Sunt mulțumit acum cu punctul ăsta, deși la un moment dat lucrurile păreau să meargă în favoarea noastră.

Prestația de astăzi nu umbrește tot ce am muncit până acum. Mâine vom face o analiză și ne vom pregăti de meciul cu Steaua, apoi de cel cu CFR Cluj. Vin două meciuri decisive", a declarat Hagi pentru Look Sport.

Vezi și: 

GAZ METAN - VIITORUL 2-2 // VIDEO Gică Hagi, egalat de Teja în minutul 89! Cum arată lupta pentru play-off ACUM

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează