FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 2-2

GAZ METAN - VIITORUL 2-2 // Mihai Teja: "Viitorul se bate la titlu! Spectatorii au văzut două echipe care nu păcălesc fotbalul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 19:27

Gaz Metan Mediaș și Viitorul au terminat la egalitate, scor 2-2. Mihai Teja crede că formația lui Gică Hagi se luptă cu șanse reale la titlu în Liga 1.

"Suntem bucuroși că am egalat în final. Am pornit cu gândul de a obține victoria, am încercat să ne facem jocul, dar eliminarea lui Constantin ne-a schimbat planurile. E frustrant când jucăm în 10, mai ales că vrem să câștigăm și noi cu echipele mari. Cred că am jucat de la egal la egal cu FCSB și Viitorul.

Marius Constantin mi-a spus că nu a fost un fault de roșu, dar poate fi subiectiv. Nu știu, nu am văzut reluările, așa că nu vreau să comentez arbitrajul.

Am jucat cu o echipă puternică, se va bate la titlu cu siguranță. Gică Hagi a făcut o treabă fantastică la Viitorul.

Sper să rămânem pe loc de play-off. Îi felicit pe jucători. Spectatorii au fost încântați astăzi, au văzut două echipe care nu păcălesc fotbalul", a declarat Mihai Teja pentru Look Sport.

Vezi și: 

GAZ METAN - VIITORUL 2-2 // VIDEO Gică Hagi, egalat de Teja în minutul 89! Cum arată lupta pentru play-off ACUM

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Decembrie 2018, 11:33

Cat de "educator" este Hagi? La meciul de la Medias, imediat dupa ce Luchin a dat autogol, a "scapat" o injurie devastatoare, spunand: "Sa-mi bag p**a in m.m., Luchine!". Halal educator!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Decembrie 2018, 22:27

felicitari teja si hagi,2 echipe bune !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează