FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VOLUNTARI 2-0

GAZ METAN - VOLUNTARI 2-0 // VIDEO Pas imens către play-off făcut de formația lui Mihai Teja! Clasamentul actualizat la finalul etapei cu numărul 15

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 20:30

Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 15 din Liga 1. 

Golurile formației lui Mihai Teja au venit în prima repriză. Boubacar Fofana a deschis scorul în minutul 9 după o acțiune prelungită de atac, iar Marius Constantin a stabilit scorul final în minutul 40, din penalty. 

Gaz Metan Mediaș face un pas important pentru calificarea în play-off, având un avans de 5 puncte față de Astra și Sepsi, echipele de sub ea. Voluntari rămâne ultima în clasament, cu doar 8 puncte acumulate în 15 etape. 

clasamentul la finalul etapei a 15-a

nou clasament

Gaz Metan - Voluntari 2-0
Au marcat: Fofana '10, M. Constantin '40 (pen.)

echipele de start

Gaz Metan: Pleșca - V. Crețu, M. Constantin, L. Cristea, Busu - Fofana, Coimbra - D. Olaru, Ely Fernandes, Ivanov - Fortes
Rezerve: Batista - I. Stancu, D. Pop, P. Costea, Trif, R. Romeo, Chamed
Antrenor: Mihai Teja

FC Voluntari: Vâtcă - Hodorogea, Armaș, Balaur, A. Vlad - I. Gheorghe, Răuță, Ciucur, Căpățână - Tudorie, Gadze
Rezerve: D. Moldovan - Buliga, Ozkara, D. Mihai, Deac, Malfleury, Nwamba
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Gaz Metan, Mediaș
Arbitru:
Horațiu Feșnic // Asistenți: Ciprian Danșa, Bogdan Gheorghe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adiktedz
adiktedz  •  12 Noiembrie 2018, 22:12

Penibili sunteti, joaca 2 echipe din LIGA 1 si voi aveti pe prima pagina o parasuta care are 2 milioane de LIKE-URI . RUSINE sa va fie tuturor !!

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Noiembrie 2018, 21:19

profesionalism de toata jena la aceasta fituica..bergodi debuteaza pe banca voluntarilor.... hahaha....italianul vede meciul din tribuna....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close