FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gazeta a întrebat la UEFA » Ce riscă Steaua dacă Becali va fi condamnat în Dosarul Valiza

O condamnare în Dosarul Valiza poate atrage măsurile forului continental împotriva Stelei!
O condamnare în Dosarul Valiza poate atrage măsurile forului continental împotriva Stelei!

Articol de , - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 22:50

Ofiţerul de presă Thomas Giordano a comentat situaţia Stelei în cazul în care sentinţa ÎCCJ contrazice instanţele sportive care au achitat clubul în Dosarul Valiza. Turcii de la Fener au fost excluşi din Ligă în 2011!

Trei instanţe sportive au judecat cazul în care Gigi Becali e acuzat de dare de mită. Steaua a ieşit basma curată, dar ce se întîmplă dacă instanţa supremă, Înalta Curte, decide altceva pe 4 iunie? O reacţie oficială clară nu există. Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a încercat să explice ieri, la DolceSport: "Nu se întîmplă nimic cu Steaua! Conform regulamentului vechi, faptele s-au prescris".

În martie 2012, acelaşi Dragomir: "Cazul, în plan sportiv, e suspendat. Dar dacă instanţa civilă decide că e vorba de mită, cazul va fi reluat". În faţa contradicţiei, Gazeta a contactat UEFA.

UEFA: "Aşteptăm şi vom acţiona"
Ofiţerul de presă Thomas Giordano a comentat situaţia în care poate ajunge Steaua: "Dacă Înalta Curte va decide altfel decît instanţele sportive, ne vom afla într-o situaţie asemănătoare cazului Fenerbahce, din punct de vedere al contradicţiei dintre soluţii. Noi şi acum analizăm cazul Fener, e un dosar cu mii de file".

În iulie 2011, clubul turc, acuzat că a trucat trei partide de campionat, a fost exclus din Liga Campionilor. Preşedintele lui Fener şi mai mulţi oficiali au fost condamnaţi la închisoare de instanţele civile, dar Federaţia turcă nu a retrogradat clubul!

"După sentinţa definitivă din civil, aşteptăm să vedem dacă instanţele sportive din România redeschid cazul. Vom acţiona funcţie de decizia lor pentru că Steaua participă în cupele europene" (Thomas Giordano, ofiţer de presă UEFA)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (185)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 Mai 2013, 23:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

n-ai de unde, c-a luat-o mata-n gura!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 Mai 2013, 23:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

se referea la mata, n-ai inteles?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 Mai 2013, 23:55
Postat de pirlogmarius pe 28 Mai 2013, 21:00

astept cu placere raspunsul uefa cum ca echipa ciobanului "analfabet",scuzati pleonasmul ,nu poate juca in europa !!!!!!!!!!!! ]

o sa joace mata si o sa ajunga in primavara europeana fiin declarata sadomasochista!

Vezi toate comentariile (185)
Comentează