FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL GSP

Gazeta vă prezintă ce tatuaje au jucătorii din Liga 1 » Liga tatuaţilor

Articol de - Publicat sambata, 22 ianuarie 2011 00:00

De la desene tribale la litere chinezeşti sau la numele celor din familie şi al iubitelor, fotbaliştii din România se întrec în tatuaje care mai de care mai interesante


Considerat o artă în sine, tatuajul a devenit un accesoriu de nelipsit de pe trupurile sportivilor. De cele mai multe ori desenele reprezintă o modalitate de a spune o poveste, pe care artiştii nu o mai o aşază pe hîrtie, ci direct pe piele. Dacă în Europa trendsetterul în materie de tatuaje este considerat David Beckham, în România cel mai tatuat este Adrian Mutu. Are peste 15 tatuaje!


Mesaje de dragoste, zodii, date importante din viaţa lor, numele copiilor sau al partenerelor de viaţă ori desene religioase se regăsesc pe corpul fotbaliştilor din Liga 1 Bergenbier. Aflaţi în Antalya sau în cantonamente alături de echipele la care joacă, jucătorii şi-au scos de sub haine cele mai trăsnite tatuaje. Fotoreporterii Gazetei au reuşit să surprindă cîteva dintre ele.


CUM E ÎN ALTE SPORTURI ŞI ÎN STRĂINĂTATE

"Sînt înnebunită după ele"
Şi lumea handbalului e plină de amatori de tatuaje, vîlcencele Oana Manea şi Roxana Gatzel fiind două exemple sugestive. Fotoreporterii GSP le-au surprins pe cele două după un antrenament cu tatuajele la iveală şi le-au fotografiat. "Am mai multe tatuaje, pe care mi le-am făcut nu din superstiţie sau ca să-mi poarte noroc, ci pur şi simplu întrucît îmi plac la nebunie", a mărturisit recent Oana Maier. Se poată şi la handbal, nu doar la fotbal!

 

 

Beckham are 20!
David Beckham este "nebun cu acte în regulă" cînd vine vorba de tatuaje. În ianuarie anul trecut, englezul deţinea nu mai puţin de 20 de adevărate opere de artă, de la numele copiilor şi al soţiei, Victoria, pînă la diferite citate în mai multe limbi ale lumii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
putregaiu
putregaiu  •  22 Ianuarie 2011, 22:55

Ce ceafa de gaina jumulita are Radut si tatuaju parca e castigat la guma cu surpriza si facut cu scuipici!

puiulamiba
puiulamiba  •  22 Ianuarie 2011, 22:47

Dolha. Arhanghelul Mihail, foarte tare. Radut... ii pierdut baiatul asta rau de tot. Cu Fecioara Maria este specific Europei de Est si tarilor ortodoxe, si manelistilor se pare, care nu si-ar face niciodata tatuaj un "ghost rider" spre exemplu. Balace... ma indoiesc ca stia cine a fost Che inainte sa faca tatuajul, de Zerbi fain, piciorul lui ii arma alba iar aliuta si onofras... in plop. :))))

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  22 Ianuarie 2011, 17:29

si q pixu iesea mai frumos tatuaju lu radut...:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close