FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

GALERIE FOTO Cum arată gazonul de la Târgu Jiu cu 3 zile înainte de FCU Craiova - FCSB » MM Stoica: „Atenție! Am primit o filmare”

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2023 12:22 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 13:09

Cu trei zile înainte de FCU Craiova - FCSB, derby-ul primei etape din Superligă, gazonul de la Târgu Jiu se prezintă în condiții bune.

  • FCU Craiova - FCSB se va juca duminică, 16 iulie, ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Deși pe 5 iulie starea gazonului era una proastă și existau mai multe zone fără iarbă, angajații Primăriei Târgu Jiu au lucrat din greu, iar arena se prezintă acum în condiții bune.

Cum arată gazonul de la Târgu Jiu înainte de FCU Craiova - FCSB

Din fotografiile obținute de GSP se poate observa că zonele fără iarbă au dispărut, iar partida se va putea juca în condiții optime.

Mihai Stoica: „Gazonul arată din ce în ce mai bine”

După ce a criticat starea gazonului, Mihai Stoica a dat recent noi detalii și a spus că lucrurile s-au îmbunătățit.

„Atenţie! Am primit o filmare nouă. Gazonul arată din ce în ce mai bine. Mai sunt nişte porţiuni arse, dar domnul primar îşi face treaba. Îl revigorează. Nu-l înlocuiesc, nu era vopsea. Arăta mult mai bine decât cum arăta iniţial", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Adrian Mititelu, înainte de FCU Craiova - FCSB: „Va fi un gazon de nota 9”

„Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB.  Aveți încredere în ce vă zic. Va fi un gazon peste media Ligii 1. OK, nu va fi ca pe «Oblemenco», dar pe aproape. 

În ceea ce ține numărul de suporteri sunt convins că vom juca cu casa închisă. Cred că de marți, miercuri nu vor mai fi bilete. Chiar și așa, e regretul că nu putem juca acasă, cred că am fi avut 18-20.000 de fani. Interesul e mare pentru acest meci”, a declarat Adrian Mititelu pe 8 iulie.

Citește și:

Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Joonas Tamm și-a găsit echipă! Cu cine a semnat după ce Becali nu l-a mai vrut la FCSB

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  14 Iulie 2023, 15:03

Referitor la stirea de pe "celalalt" site, ca s-ar fi dus Gogoasa sa tradeze cu nu stiu ce milica sau ca ar schimba mititelu denumirea echipei. Pai indiferent ce face Gogoasa, daca mititelu schimba denumirea si sigla echipei si face "rebranduirea" pe care o are in cap(printre putinele lucruri pe care le are in cap) chiar si pentru ca e obligat de instante, va fi momentul in care cei mai multi dintre cei care am ramas alaturi de Universitatea Craiova vom inceta sa mai citim stiri despre echipa asta(despre altele nici nu se pune vreodata problema sa pierdem timp ca sa aflam nimicuri), vom inceta sa mai urmarim la tv si vom inceta sa mai mergem la meciuri. Eu ma uit la mizeria de liga intai pentru ca e un club aici pt care am emotii si care imi da adrenalina. Mizeria de ceseu nu imi da decat sc arb a si nu mi-a dat nici macar o fractiune de secunda senzatia ca ar fi ceva autentic in tricourile alea albastre. Nu am urat pe Steaua si pe Dinamo cat urasc pe clona asta si pe pro stii care se duc sa se adune la un loc cu tradatorii si profitorii. Electoratul pesedeu este cel care umple tribunele. Comentariul asta nu se adreseaza clonatilor postaci de serviciu, el o declaratie personala a unui suporter Universitatea Craiova care e nevoit sa-si vada numele clubului, stema, culorile batjocorit de impostori si profitori. Clona e o mi zeri e, nicidata clona nu va fi Stiinta! Cancerul fotbalului romanesc a facut recidiva prin celulele succesoare care au permis farse

rumunek
rumunek  •  13 Iulie 2023, 13:23

Adevăru’ e Adriene că ți-au dat-o la temelie cu programările. Singurul meci unde vinzi și tu bilete îl joci la Tg Jiu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează