FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gebhart Night Club! Timo a chefuit până la 7:45 în oraș, apoi s-a dus la un salon de masaj erotic

Gebhart își justifică porecla de
Gebhart își justifică porecla de "Bad Boy" primită în Germania

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2016 00:00

Timo a plecat duminică la 7:45 din club, s-a dus la un salon de masaj erotic, iar de acolo la antrenamentul campioanei de la Domnești.

Timo Gebhart nu are nici o șansă să mai continue la Steaua! Gigi Becali l-a criticat dur pe jucătorul venit în această iarnă, care a prins doar 100 de minute în tricoul campioanei: "Săracu', nu mai poate să joace fotbal! Eu am avut încredere în Reghe... A spus că va da 10 goluri, însă nu cred că va da nici jumătate de gol. Când văd că abia te miști, vine baba cu colacii până te întorci".

Până la 7:45 în club!

Gebhart n-a fost impresionat de spusele patronului și s-a dat din nou în stambă! Paparazzi site-ului cancan.ro l-au surprins pe fotbalist în seara dinaintea meciului cu Astra într-un club de fițe din București. Sâmbătă dimineață a participat la antrenamentul de la Domnești, a aflat că nu face parte din lotul pentru meciul cu Astra de a doua zi, așa că spre seară a decis să-și facă de cap printr-o noapte albă! "Bad Boy Timo" s-a dus la clubul BOA, un local de fițe din Capitală, unde s-a distrat alături de câțiva amici.

Masaj erotic, apoi antrenament

După ce-a băut multe pahare și-a dansat, Gebhart a părăsit clubul, alături de prietenii săi, la ora 07:45 dimineața!!! De acolo a luat un taxi împreună cu un amic și s-a dus direct la un salon de masaj erotic din zona Căii Călărași! Flancat de șoferul taxiului, Gebhart a coborât din mașină clătinându-se serios și a intrat în curtea salonului. Neamțul i-a observat pe paparazzi și le-a arătat acestora semne obscene.

Becali: "Mai are puțin și pleacă"

De la salon, Gebhart a plecat direct la Domnești și a participat la antrenamentul de duminică dimineață! Gigi Becali a anunțat la România TV despărțirea de neamțul plătit cu 5.000 de euro lunar: "Nu e jucătorul Stelei, n-are niciun fel de legătură. A semnat și el... El se antrena cu echipa a doua și nu a jucat, nu a stat nici pe bancă. Să fie sănătos, mai are o lună, două și pleacă în Germania".

165.000 €e suma pe care Gebhart a plătit-o pentru ultima mașină cumpărată, cel mai nou model de Audi R8 lansat pe piață

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează