FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Generalii MApN vînează Steaua! » Cum vor să pună mîna pe brand-ul deţinut de Gigi Becali

Gigi Becali, foto: gsp
Gigi Becali, foto: gsp

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 11:45

Gigi Becali a cîştigat la finalul anului trecut procesul cu MApN, însă Armata nu renunţă la marca " Steaua".

Patronul Stelei a fost dat în judecată în mai 2011 de CSA Steaua, pe motiv că şi-a însuşit brand-ul ilegal în 2004, cînd l-a înregistrat la OSIM în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Acum, generalii MApN încearcă să îi sufle marca "Steaua" lui Gigi Becali prin alte mijloace. Dailybusiness.ro anunţă că pe 29 ianuarie 2014, marca "Steaua Bucureşti" va expira, iar MApN, prin intermediul Clubului Sportiv al Armatei, a înaintat deja două cereri la OSIM.

Generalii vor să înregistreze mărcile "Steaua Bucureşti" şi "Fotbal Club Steaua Bucureşti Citius Altius Fortius". Nu e prima dată cînd Gigi Becali riscă să rămînă fără brand-ul echipei. În 2009, patronul Stelei a uitat să reînnoiască marca la OSIM. Salvarea, ca şi în cazul de faţă, vine din partea legii, care oferă o perioadă de graţie de 6 luni, timp în care deţinătorul mărcii poate depune cererea de reînnoire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
dash.berlin
dash.berlin  •  13 Februarie 2014, 00:28

steaua la jiji ramane.sa fie clar pt toata lumea....ciobanul nu mai vinde steaua niciodaya.

vanboben
vanboben  •  11 Ianuarie 2014, 18:10

Vor sa distruga tot acesti generali. Nu vor decat bani. Cate sporturi de echipa mai exista la Steaua? Baschetul continua dupa o fuziune cu echipa primariei, altfel disparea. Hochei mai exista?La handbal jucam sa ne aflam in treaba. Volei, ati mai auzit ceva? Doar la rugbi si polo, dar si acolo doar acte de prezenta pt locurile 3-4, fara obiective clare. In curand vor disparea! Vor sa ia brandul sa-l vanda, dar noi suporterii vom ramane alaturi de actuala echipa indiferent cum se va numi, daca justitia oarba va pacatui.

tonigriga
tonigriga  •  11 Ianuarie 2014, 14:21

Dar, stau sa ma intreb,domnilor generali,va pasa de brandul Steaua, cum v-a interesat si de stadionul Steaua? S-au va intereseaza banii pe sa-i bagati in buzunare? Dupa atatia ani, v-ati trezit sa luati brandul inapoi. Si, dupa ce luati brandul inapoi, ce veti face? Investiti banii in stadion si in centrele copii? Daca va interesa asa de mult brandul,de ce ati lasat echipa sa joace pe stadioanele din tara, ca, pe stadionul pe care trebuia sa joace nu puteau din cauza chiriei foarte mari.Asa ca, lasati-ne in durerea noastra.Am suferit destul in anii aceia,speram sa o ducem tot asa ca pana acum.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează