FOTBAL  »  Superliga  »  INAUGURARE CLUJ ARENA

“Generaţia de Aur” vine la inaugurarea Cluj Arena. Meci de retragere pentru Cristi Pojar

Cluj Arena
Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 11:28

Clujenii îşi inaugurează cu fast noul stadion, a doua cea mai modernă arenă din ţară, în meciul cu Kuban Krasnodar. De la un asemenea eveniment nu puteau lipsi oamenii care au făcut istorie pentru România. Hagi, Popescu, Dulca sau Selymes au confirmat deja prezenţa la meciul de marţea viitoare, în care Cristi Pojar va juca preţ de cîteva minute.

Acum antrenor secund al ruşilor, Pojar - omul care a evoluat întreaga carieră doar la "U" - şi-a dat acceptul să joace câteva minute pentru formaţia clujeană. Va fi meciul său de retragere,

"Vor fi prezenţi, foarte probabil, Gică Hagi, Tibi Selymes, Cristi Dulca, un mare prieten al Universităţii, dar şi alţi mari fotbalişti ai "Generaţiei de Aur" care au fost colegi cu Dan Petrescu la echipa naţională. E un moment extrem de important pentru istoria Universităţii şi vrem să-l pregătim ca atare", a declarat Florian Walter pentru Ziua de Cluj.

Începînd de ieri, oficialii Universităţii Cluj au scos la vînzare şi tichetele pentru primul meci oficial de pe noua arenă, partida cu FC Braşov, din etapa a 10-a a Ligii 1. Preţul biletelor e cuprins între 15 şi 100 RON.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează