FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Genial: Marius Șumudică la FCSB?! Antrenorul lansează în premieră provocarea în direct: "Aș vrea să lucrez cu Gigi, am clauză de reziliere, nu vorbesc de Steaua sau FCSB"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 20:34

Marius Șumudică, 47 de ani, unul dintre cei mai mari rivali tradiționali ai Stelei, și-a îndulcit tonul față de formația lui Gigi Becali și spune că ar fi pregătit de o experiență alături de roș-albaștri. 

De altfel, Gigi Becali a anunțat astăzi că vorbește cu 3 antrenori pentru a alege succesorul lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB. A dat numele primilor doi, Teja și Alexa, însă când a venit vorba despre numele celui de-al treilea tehnician, finanțatorul n-a vrut să dea detalii.

Din informațiile GSP, ar fi vorba despre Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab (Arabia Saudită), care n-ar refuza să lucreze cu Becali.

"Gigi Becali vorbește aproape săptămânal despre mine. El e prietenul meu, are încredere în ce spun. De multe ori mă întreabă lucruri despre fotbal. Încerc mereu să fiu obiectiv.

Nu ascund că mi-aș dori să lucrez cu Gigi Becali, că e un om care investește. Aș vrea să-l dovedesc prin experiența mea profesională. N-are nicio legătură cu trecutul meu. Sunt un antrenor profesionist și îmi doresc să fac performanță.

Nu am spus că vin la FCSB sau la Steaua. Eu sunt sub contract încă un an și jumătate. Sunt discuții să-mi prelungesc contractul. Încă o dată o spun că Gigi Becali e un subiect atractiv, care-și dorește performanță, ceea ce-mi doresc și eu.

Cred că aș fi în stare să pot să port o discuție cu acest om și să-l fac să înțeleagă ce e bine și să facem rezultate împreună. Am o clauză de reziliere la echipa mea", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică a vorbit și despre lipsurile pe care le are FCSB: "Stelei îi lipsește un pic din încredere, un pic din ceea ce înseamnă jucătorii cu experiență. CFR schimbă foarte puțin de la o etapă la alta. Are jucători cu experiență. Au fost foarte multe accidentări la FCSB.

E inuman să ai atâtea probleme musculare cu jucătorii într-un singur sezon. Nu vreau să vorbesc despre staff-ul lor, dar acolo ceva se întâmplă. Nu putem spune că FCSB n-are parte de o alimentație bună, că n-are cele mai bune condiții".

Citește și: 

Dică a dezvăluit dialogul avut la cald cu Gigi Becali: "I-am spus că o să mă cheme înapoi" + Cum a reacționat patronul: "Așa am încheiat discuția"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
mosvasile
mosvasile  •  24 Decembrie 2018, 15:55
Postat de Geani Muraru pe 23 Decembrie 2018, 23:39

Hai și cu clownul de Ciumi. Un Clown slugă la altul. Sa vezi circ

Chiar că circ. Clownul Gigi + cluwnul Şumi! Dar ce face cu Meme?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 Decembrie 2018, 15:47

Sumudica a zis ca-i place de Becali,dar a precizat ca nu a zis ca "vrea sa se transfere la echipa lui"!De ce?Logic!Pentru ca acolo e MM -iar Sumudica nu ar suporta sa-l aiba pe cutra aia "supervizor"-iar pe de alta parte, Becali mereu zice ca MM..."e fratele meu"!

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Decembrie 2018, 10:34
Postat de Petre Radulescu pe 24 Decembrie 2018, 08:53

Fotbalul a ajuns să însemne doar bani, bani și iar bani. Nu mai contează rivalitățile. Așa că e posibil *** să ajungă la Steaua.

steaua are antrenor, poate la fcsb ...chestia e ca daca se intampla asta , sunteti atat de prosti incat o sa-i ridicati statuie lui "***".. cum ati facut cu toti care au fost la alte echipe si au ajuns sub comanda ciobamului, ultimul exemplu e bizonul..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează