FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

George Copos susține că Rapid ar fi trebuit să aibă cel puțin încă două titluri în palmares: „Ne-au fost furate! Echipa ajunsese să deranjeze”

George Copos, fostul patron al Rapidului
George Copos, fostul patron al Rapidului

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 16:36 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 16:59

Fostul patron al celor de la Rapid, George Copos (70 de ani), a vorbit despre perioada petrecută ca finanțator al clubului din Giulești, în perioada 1993-2013. 

Omul de afaceri a spus că, în vitrina clubului alb-vișiniu, ar fi trebuit să se afle cel puțin alte două titluri de campioană a României, despre care susține că i-au fost „furate”. 

A lucrat la Rapid și acum dă de pământ cu Victor Angelescu: „Escroc internațional. Devalizează clubul!”
RAPID
A lucrat la Rapid și acum dă de pământ cu Victor Angelescu: „Escroc internațional. Devalizează clubul!”

Goerge Copos, despre perioada în care era patron la Rapid: „Două campionate, cel puțin, ne-au fost furate!”

„Vă răspund simplu şi sincer, şi înţelege fiecare ce vrea: două campionate, cel puţin, ne-au fost furate! Am fost «ajutat» să realizez doar atât cât am realizat, nu mai mult.

Rapidul ajunsese să deranjeze”, a declarat George Copos, fostul patron al giuleștenilor, potrivit Agerpres. 

George Copos, fost patron Rapid: „Perioada mea la Rapid a fost una dintre cele mai fructuoase din istoria acestei echipe”

George Copos a mai caracterizat perioada cu el investitor în Giulești drept una dintre cele mai prospere din istoria clubului Rapid. Cu el patron, trupa alb-vișinie a cucerit 11 trofee, printre care două titluri de campioană, 4 Cupe și 4 Supercupe ale României.

„Fără să par cumva lăudăros, perioada mea la Rapid a fost una dintre cele mai fructuoase din istoria acestei echipe. Mă voi mândri mereu cu asta şi, oricâte s-ar mai spune, oricât vor sau nu vor unii să recunoască, faptele concrete şi performanţele obţinute nu pot fi contestate”, a mai punctat fostul patron de la Rapid, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. El e fotbalistul care a vrut să-l țepuiască pe Copos, dar n-a reușit! Cristi Dulca: „Voiam să-mi iau mașină, dar m-a obligat să-mi cumpără apartament”

Citește și: 

Cine e noul fotbalist de la FCSB » 3 calități și 3 defecte

Farul a anunțat transferul unui mijlocaș din liga secundă argentiniană

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  15 Iunie 2023, 18:37

Poate cineva fura de la Copos cand el are buzunarele cusute ?;)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează