FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV George Ganea, despre „greșeala” CFR Cluj și comparațiile cu tatăl său: „Asta ne desparte”

George Ganea
George Ganea

Articol de - Publicat sambata, 17 iulie 2021 11:17 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 12:23

Convocat în lotul olimpic al României, George Ganea (22 de ani) explică cum se diferențiază de tatăl său, Ionel, fost atacant cu 19 goluri la echipa națională, și rememorează perioada de la CFR Cluj. 

Interviul integral cu George Ganea, omul de gol al României la Tokyo: „N-avem defecte. Mergem spre medalie!”

- Ai auzit, probabil, de multe ori exprimări de genul "Aaa, ăsta e băiatul lu’ Ganea! Un pilos!". Ce era în sufletul tău? 
- Nu-mi cădea bine când eram copil, dar m-am obișnuit să aud răutăți din astea, iar când am crescut nici nu le-am mai băgat în seamă. Până la urmă, eu sunt George Ganea și tot ce-am realizat am făcut pe munca și spinarea mea.

- Ce te unește și te desparte de tatăl tău, fotbalistic? 
- Ne unește ambiția și ne desparte profilul de atacant. El era mai masiv, un "nouar" clasic, eu mai mult pe rapiditate și agilitate.

George Ganea: „M-a durut că nu mi-au dat șansă la CFR”

- Unde-l plasezi pe George Ganea peste doi ani? 
- La o echipă din străinătate, într-un campionat bun. Am comis o greșeală când am plecat de la Roma ca să vin la CFR Cluj. N-a fost o alegere inspirată. N-am jucat acolo, n-am trăit o perioadă prea frumoasă. M-a durut că nu mi s-a oferit șansa să joc, deși nu era mare diferență între mine și colegi. Am discutat atunci și cu conducerea, oficialii mi-au tot zis să am răbdare și-am avut până am plecat.

- La Viitorul. 
- Da. O soluție foarte bună de această dată, fiindcă m-am pus din nou pe picioare, aveam nevoie să joc. N-am demonstrat însă ceea ce ar trebui să demonstrez. Am avut însă deja foarte multe de învățat.

Tata mi-a zis că o să muncesc de 20 ori mai mult fiindcă port numele Ganea, care pune presiune. Mama m-a sprijinit mereu, a fost lângă mine de fiecare dată când am avut nevoie.
- George Ganea

George Ganea: „Aș plăti 700.000 euro să-l cumpăr pe George Ganea”

George Ganea e cotat la 450.000 de euro pe platforma de specialitate transfermarkt.com: "E prețul corect acum, că n-am avut un an foarte bun. Dar dacă aș fi un președinte inspirat, aș investi chiar vreo 700.000 de euro ca să-l cumpăr pe George Ganea, fiindcă are potențial de creștere. Olimpiada va fi un bun prilej să arătăm ce putem și ar fi o vitrină pentru orice jucător".

Citește și:

Felix Le Premier » Naturalizat în urmă cu un an, franco-românul Felix Duchampt este primul olimpic din istoria triatlonului tricolor: „Nu mă număr printre favoriții la medalii, dar se poate întâmpla orice”

Rețeta Jocurilor Olimpice » Cum se pregătește Japonia de evenimentul anului: zâmbete, răbdare, înțelegere, rigoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Iulie 2021, 19:53
Postat de polistul68 pe 17 Iulie 2021, 15:48

Daca esti de acord cu iesirile violente, e problema ta...sunt curios cum ai fi reactionat daca fiica ra, sau sora ta ar fi fost batute de Ganea...sau daca fiul, sau fratele tau ar fi fost sccidentst grav de Ganea....toti acceptam tot frlul de derspaje doar....pana ni se intampka noua. Fotbalul si violenta nu au nimic in comun. Dae daca tie iti plac genul asta de jucatori...

Hop si tu acuma. Daca era fiica mea agresata de Ganea, ma duceam eu la el. Insa nu e cazul, asa ca nu ma priveste pe mine acest aspect. E treaba tatalui respectivei, ce legatura am eu ca si consumator de fotbal cu nu stiu ce altercatie a lui Ganea in viata lui personala? Poate vrei sa ma duc si dupa Tamas prin baruri sa ma rog de el sa bea mai putin...

cfrinho
cfrinho  •  17 Iulie 2021, 16:10

Capul lui Dan Petrescu n-a putut sa-l accepte pe acest baiat, care chiar e talentat si de viitor. Tot capul lui Dan Petrescu n-a putut sa-l accepte pe Petrila in lotul CFR-ului, desi toti vedeau cat de bun e. Noroc ca nu s-a plafonat la Sepsi.

persanu
persanu  •  17 Iulie 2021, 15:50

Mare jucator Ganea ... Cica el nu e pilos :)))))))))) =))))))))))))))))) El a jucat pe munca lui. Ba baietica , deocamdata te-ai plimbat doar pe la prietenii lu taicatu ... cand te-or cumpara careva si sa joci acolo unde nu exista prietenii cu taicutu ... atunci poti spune ca ai ajuns pe picioarele tale ... Zi mersi ca te cheama Ganea ... ca erai langa Patrick Petre azi ... probabil ... alta scula de bascula care sa stins mai repede decat se astepta ... ca la pacanele. mai invocati si Roma in CV pai pe la echipele de Under au trecut mii de fotbalisti ... uitel pe Ogenda , la batranete se va lauda ca era vedeta la PSG ... si veacu si l-a facut la Botosani ... aveti picioare , ca , cap ce va mai trebuie ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close