FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un stranier anunță răspicat că vrea la Rapid: „Nu s-a dorit să merg acolo, acum sper să-i fac să vină ei la mine!”

George Ganea, în stânga // foto: Instagram
George Ganea, în stânga // foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 16:27 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 16:35

George Ganea (24 de ani), legitimat acum la Ujpest, în Ungaria, spune că și-ar dori să revină la Rapid, club prin academia căruia a trecut în sezonul 2015/2016.

În vară, George Ganea și-a încheiat socotelile cu FCU Craiova și a ales să semneze cu Ujpest, echipă din capitala Ungariei, Budapesta. Fiul fostului mare atacant Ionel Ganea a ales-o pe Ujpest deși, susține el, avea oferte și din alte campionate, inclusiv din România.

„Mai am un singur prieten adevărat, cu care vorbesc zilnic”. Victor Pițurcă, mărturisire tulburătoare
Metrosport
„Mai am un singur prieten adevărat, cu care vorbesc zilnic”. Victor Pițurcă, mărturisire tulburătoare

„Mă simt foarte bine de când am venit, este un club de tradiție, am început foarte bine campionatul, suntem pe 3, avem obiective mari. Mă simt bine, este o nouă etapă din viața mea și am fost primit foarte bine de coechipieri, staff și club. Chiar mă simt foarte bine.

Am avut discuții și în România, în alte părți din Europa. M-a interesat să fiu bine, împlinit. Fotbalul maghiar s-a dezvoltat foarte mult, am vorbit cu alți foști colegi care au jucat aici și mi-au spus că va fi un pas important pentru mine.

Sunt vecini de-ai noștri, chiar dacă avem o rivalitate cu ei. Sunt surprins plăcut de tot ce am găsit aici”, a spus Ganea la „Liga DigiSport”.

George Ganea: „Sper să-i fac pe cei de la Rapid să vină la mine”

Întrebat care dintre echipele din România pentru care a evoluat i-au rămas la suflet, Ganea a numit-o pe Rapid, formație pentru care a jucat în sezonul 2015/2016, la vârsta de 16 ani.

Fotbalistul de atac a recunoscut că a dorit în repetate rânduri să revină la Rapid și susține că cineva i-a blocat transferul.

„În ultimii ani nu am demonstrat în România ce știu că pot, am avut fluctuații, nu am fost destul de constant. În ultimul an am schimbat 2-3 echipe și a fost puțin greu. Vreau să am stabilitate, să joc de la cap la coadă într-un sezon, apoi îmi doresc să plec mai departe, într-un campionat superior.

Chiar dacă am petrecut o perioadă destul de scurtă la Rapid, acolo m-am simțit cel mai bine. Mi-am dorit de foarte multe ori să merg acolo, dar nu s-a putut. Îmi doresc să-mi termin cariera la Rapid. Nu s-a dorit să merg acolo, dar am acceptat acest lucru. Sper ca prin evoluțiile mele să-i fac pe ei să vină la mine”, a afirmat Ganea.

George Ganea: „Acum joc mijlocaș stânga”

Ganea a început sezonul la Ujpest cu 3 pase decisive în 9 apariții. Nu a înscris, dar pare mulțumit cu startul de aventură în Ungaria:

„Mi-am schimbat poziția, nu mai joc atacant central, ci mijlocaș stânga. Am oferit 3 pase de gol și am scos un penalty. Am avut o mică problemă cu o infecție la stomac și nu am fost la 100%. Am fost și nepregătit când am venit, nu am avut echipă vreo 2-3 săptămâni”.

Tatăl meu mi-a spus să muncesc, să-mi văd de treabă, să încerc să devin mai bun pe zi ce trece. Legat de poziția mea, știam amândoi că pot juca aici. Îmi convine mai mult atacant, dar îmi place și aici. Să zic că al doilea atacant ar fi poziția mea ideală, nu am o talie foarte mare și forță nativă. 

- George Ganea, atacant Ujpest

Mai multe știri din Liga 1: 

U Cluj s-a despărțit de un fotbalist azi: „Aș vrea să continui în Liga 1, aștept oferte”

Transformare fantastică! Bergodi i-a dat restart și se îndreaptă spre cel mai bun sezon din carieră

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Octombrie 2023, 09:44
Postat de mehigh_ms pe 12 Octombrie 2023, 07:10

ce ai fumat ? vreau si eu!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Octombrie 2023, 07:10
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Octombrie 2023, 17:20

...sa l luam la nationala este de 1000 de ori mai bun decat Stanciu si Yannis ...

ce ai fumat ? vreau si eu!

lulu
lulu  •  11 Octombrie 2023, 17:50

Stranier de fotbal sau straniu pt.fotbal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează