FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZIȚIE

S-a întors! Preparatorul fizic-minune al lui Dinamo a semnat cu alt club din Liga 1

Preparatorul George Neagu, alături de Mircea Lucescu
Preparatorul George Neagu, alături de Mircea Lucescu

Articol de - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 07:00

FC Argeș a bătut palma recent cu George Neagu, unul dintre cei mai apreciați preparatori fizici din Liga 1. Ultima oară, fostul fotbalist activase la Dinamo, unde a fost socotit drept un om cheie în remontada din finalul sezonului trecut, când roș-albii au bifat cinci victorii consecutive și au evitat retrogradarea.

După ce a punctat la capitolul imagine prin transferurile lui Iasmin Latovlevici și Kehinde Fatai, FC Argeș a mai adus un nume important în Trivale. Începând din luna octombrie, la Pitești a ajuns George Neagu, un preparator fizic la modă în fotbalul românesc, în special după experiențele reușite de la Dinamo.   

Neagu și-a început deja treaba la FC Argeș, ba chiar a revenit în iarbă pentru demonstrativul jucat recent cu o echipă de Liga 4, meci în care a fost coechipier cu Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță sau Constantin Schumacher.

S-a întors! Preparatorul fizic-minune al lui Dinamo a semnat cu alt club din Liga 1
George Neagu (în stânga), celebrând un gol al piteștenilor / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)

George Neagu, noul preparator fizic al lui FC Argeș

George Neagu revine astfel în localitatea unde și-a făcut junioratul, acesta activând la începutul carierei la Sporting Pitești. Ulterior, a fost legitimat la alte două echipe din județ, Dacia Mioveni și Internațional Curtea de Argeș.

Neagu a debutat în prima divizie în ediția 2009/2010 în tricoul celor de la Internațional Curtea de Argeș, acolo unde a avut ocazia să fie coleg cu Chiricheș, Marius Popa și George Blay, dar și cu fostul internațional Mihai Pintilii.

Fost fotbalist în vârstă de 36 de ani, Neagu este un fost fundaș stânga și are în CV, ca preparator fizic, experiențe la Dinamo, Hermannstadt, Dunărea Călărași sau Astra. 

George Neagu, experiențe apreciate la Dinamo

George Neagu a început colaborarea cu Dinamo în plină pandemie, alături de Adrian Mihalcea, apoi a rămas și pe durata mandatului lui Gigi Mulțescu, când a fost salvată in-extremis formația de la retrogradare. 

A continuat și cu Cosmin Contra, apoi a decis să plece la Astra pentru a colabora cu Eugen Neagoe, în noiembrie 2020, nemulțumit că, deși era plătit cu un salariu mic, avea printre cele mai mari întârzieri la leafă! 

Antrenorul poreclit „SMURD” l-a readus pe Neagu la echipă la jumătatea lunii martie, mai ales că știa că și fotbaliștii vechi de la Dinamo îl apreciază pe ex-fotbalistul de 36 de ani. George a lucrat intens cu jucătorii, iar rezultatele au apărut în finalul ediției precedente. 

54 de meciuriși un gol are Neagu în prima divizie, la care se adaugă 201 partide în divizia secundă și 5 goluri

8 formațiia adunat Neagu în carieră: Minerul Lupeni, Progresul București, Dacia Mioveni, Internațional Curtea de Argeș, UTA, Pandurii, ACS Poli Timișoara și Gaz Metan

Citește și alte știri de actualitate:

„N-am mai trăit așa ceva!” » Episod neplăcut pentru noul jucător al lui Dinamo: scandal cu trucare de meciuri

NEWS ALERT Edi Iordănescu rupe tăcerea: „Am crezut că am liniște. M-am înșelat!” » Îl contrazice pe Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează