FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

George Ogăraru a reacţionat după ce a aflat că Laurenţiu Reghecampf are şanse mari să-i ia locul

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 14:50

GSP.ro a anunţat ieri, în exclusivitate, că Laurenţiu Reghecampf va negocia azi preluarea Universităţii Cluj.
George Ogăraru a condus antrenamentul ardelenilor de astăzi şi nu pare deranjat de informaţia conform căreia ar urma să fie demis de patronul Universităţii.

"Nu am discutat cu domnul Florian Walter despre acest subiect. Este normal ca toată lumea să fie supărată după un asemenea eşec. Nu mă afectează zvonurile, deoarece sînt concentrat doar la meciul cu Dinamo", a spus antrenorul "studenţilor" pentru stiridesport.ro.

Universitatea Cluj se deplasează sîmbătă în "Ştefan cel Mare" pentru meciul cu Dinamo. Partida va avea fluierul de start începînd cu ora 20:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Februarie 2015, 10:36

VlaD Munteanu si Walter ... va rog sa mutati galeria la trribuna a -II-a ! si stiti si vedeti ca echipa Universitatea e sustinuta 90 de minute . 9)Politica pretului biletelor - va putea fi modificata cei de la tribuna I sa plateasca 5-10 lei in plus , pentru ca in fata lor au pe langa spectacolul din teren si spectacolul galeriei ! 10)Ar fi bbine sa actionati dupa politica marilor companii sa puneti clientul pe primul loc Clientul nostru stapanul nostru - ...suporterul in cazul de fata !!! si credeti-ma in peluza se vede ca sunt marginalizati . Actionati pentru ei si veti avea numai de castigat . Haide U !!! p.s si mai sunt atuuri ale mutarii echipei la tribuna II.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Februarie 2015, 10:34

VlaD Munteanu si Walter 5)continuarea traditiei - tot timpul galeria era la tribuna II - in peluze si la tribuna a I-a stateau cei care doreau sa vada in liniste spectacolul. 6) Se va crea emulatie si dorinta de apartenenta la grup -(vezi Rapid si Petrolul care au galeriile in peluza II)- un grup cara arata frumos si elegant si toti vor concura la asta , mai ales suporterii care vor elimina elementele negative fara ajutorul altor forte.- 7) presiune mai mare pe arbitri - una e sa stigi la el din capatul peluzei si una e sa strigi de aproape si sa-i fluieri cand gresesc. Momentan presiunea e zero barat ! 8)Sustinere mai mare pentru propria echipa -

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Februarie 2015, 10:31

VlaD Munteanu si Walter ... va rog sa mutati galeria la trribuna a -II-a ! O sa castigati de la meci la meci ! galeria e de nota 10 si pentru ea trebuie sa faceti tot ! daca o promovati la televiziune in prim-plan veti avea numai de castigat prin publicul care va veni sa-i vada pe cei care fac spectacol. Ati vazut ca spectacolul era in tribuna nu pe teren. Mutati echipa la tribuna a-2-a. !Sunt multe atu-uri pentru asta - vaz enumar 10 : 1) spectacol pentru TV si publicul de acasa 2)presiune mai mare pe echipele adverse. 3)Se vor vinde mai multe fulate , tricouri, steaguri... 4)securitate mai buna pentru ei fiind , sub lumina reflectoarelor si a camerelor tv, firmele de securitate trebu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează