FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

George Țucudean e aproape de transferul carierei » Cât cere campioana CFR în schimbul golgeterului Ligii 1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 09:00

CFR Cluj ar putea profita de anul excelent al golgeterului George Țucudean. Campioana îl poate vinde în străinătate, Zenit și Rostov fiind deja interesate să-l achiziționeze.

De când a venit la CFR, în decembrie 2017, cota de piață a lui George Tucudean a crescut continuu. De la 1,4 milioane euro atunci, a ajuns la două milioane în vară, iar acum a urcat la 2,5 milioane. Proaspăt desemnat jucătorul anului 2018 în Ancheta Gazetei Sporturilor, atacantul campioanei en-titre a devenit o țintă, în condițiile în care și clubul din Gruia ar dori să facă o afacere profitabilă.

"Vreți bani de transferuri? Vindeți!"

Surse apropiate CFR-ului susțin că finanțatorul Neluțu Varga nu ar fi dispus să mai investească în achiziții în această iarnă, mai ales că lotul este foarte numeros, 27 de jucători, iar plățile cu salariile acestora trec de 600.000 de euro lunar. Și ar fi transmis conducerii că, pentru a avea buget de transferuri, singura soluție ar fi vânzarea unor fotbaliști. Iar Țucudean este cea mai prețioasă resursă.

Cer 3 milioane

Au fost deja demarate discuții pentru transferul lui Țucudean în străinătate, suma pe care CFR-ul o vrea pentru golgeterul de 27 de ani fiind în jurul a 3 milioane de euro. Aceleași surse din preajma echipei susțin că cele mai avansate tratative ar exista cu două cluburi din Rusia, Zenit, liderul la zi al campionatului, dar și Rostov, locul 7. Iar reprezentanți ai respectivelor cluburi ar urma să vina chiar azi la București pentru a-l urmări pe vârful naționalei în partida cu FCSB. 

"Nu știu de unde a apărut zvonul că pleacă Țucudean, nu vrem să dăm drumul niciunui jucător. Dacă ar apărea o superofertă și și-ar dori și el, putem discuta. Dar deocamdată nu e nimic"Marian Băgăcean, președinte CFR

"Mi-aș dori ca Țucudean să rămână cu noi, să luăm iar titlul. Este un jucător foarte bun, genul care marchează dintr-o jumătate de ocazie și merita să fie desemnat fotbalistul anului"Mario Camora, fundaș CFR

13 goluriare în acest campionat Țucudean, fiind cel mai bun marcator al Ligii 1, la egalitate cu Mitriță 

VEZI ȘI: 

SUPERLATIVELE GSP 2018 » INTERVIU EXCLUSIV. George Țucudean, fotbalistul anului în România: "Acum doi ani mă gândeam cu ce să mă ocup dacă mă las: să mă duc la fabrica de mobilă sau la vie?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Decembrie 2018, 19:00

stirea asta e venita pe sursele gazetei ? ca sa stim o treaba.

whiteredarad
whiteredarad  •  22 Decembrie 2018, 17:46

Oricare echipa ruseasca, mai ales cele care au jucat in Europa, sint ca valoare, mult peste Romania, as zice de nivel european mediu. Asa ca Tucudean, daca va pleca de la Cluj, pleaca...mai sus, asta se va vedea si in salariul sau. Daca va convinge urmatorul pas...va fi si mai sus. Oricum, la CFR mai mult decit atata nu poate face. Succes Marius !

861553623922104
Gigel Borcanel  •  22 Decembrie 2018, 16:27
Postat de Edy Barbu pe 22 Decembrie 2018, 16:02

AUZI FRATE TRANSFERUL CARIEREI LA RUSI ADICA LA LUMEA A TREIA A FOTBALULUI. DACA LA RUSI ESTE TRANSFERUL VIETII CE AR FI INSEMNAT SA SE TRANSFERE LA O ECHIPA DE ULTIMILE LOCURI NU LA ARSENAL SAU LIVERPOL. tRANSFERUL TRASFERULUI VIETII VIETILOR LUI NU-I ASA? aSTA CA SA VA DATI SEAMA UNDE SINTEM CA FOTBAL SI ERATI SUPARATI CIND NE-AU BAGAT IN URNA A PATRA . TINETI-O TOT ASA SI URNA PATRU PENTRU NOI VA FI UN DEZIDERAT.

Lumea a treia la ruşi, cam aberezi amice. Acolo se învârte o căruţă de bani şi uită-te cam câte echipe au avut în grupe în competiţiile europene numai anul ăsta. Iar scrisul cu majuscule e echivalent cu urlatul pe forumuri şi nu numai ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează