FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

EXCLUSIV VIDEO + FOTO George Țucudean, investiție de 6 milioane de euro în Arad: „Nu este o afacere din care să avem profit mâine. E ceva pe termen lung”

Articol de , - Publicat luni, 22 august 2022 13:28 / Actualizat luni, 22 august 2022 14:14

În interviul de 3 pagini acordat astăzi Gazetei Sporturilor, George Țucudean (31 de ani) vorbește despre cum s-a implicat în afacerile familie.

Obligat să agațe ghetele în cui în urmă cu fix doi ani, George Țucudean a revenit la Arad, orașul natal, acolo unde continuă moștenirea familiei în lumea afacerilor, fiind el însuși un jucător important în business-urile din nord-vestul României.

Interviul acordat cititorilor Gazetei Sporturilor s-a desfășurat în hotelul-boutique, cu 73 de camere și 7 apartamente, din centrul Aradului, ultima „perlă” a afacerilor Țucudenilor. Investiția se ridică la 6 milioane de euro. 

Cum a trecut George Țucudean de un șoc al vieții: „Stresul e cel mai rău. Te ucide. De stres, nu mai vedeam a doua zi”
INTERVIU
Cum a trecut George Țucudean de un șoc al vieții: „Stresul e cel mai rău. Te ucide. De stres, nu mai vedeam a doua zi”

George Țucudean, hotel de 6 milioane de euro în Arad

- Merită, până acum, investiția, deschiderea hotelului?
 - Sigur. Suntem un oraș de business, dar era greu să găsești loc de cazare pentru partenerii noștri. Am avut noroc cu spațiul acesta, în centrul orașului. Culmea, inițial, am zis că facem o parcare cu plată, și-așa nu sunt, dar am stat mai bine să ne gândim, toți membrii familiei, și ne-a surâs ideea ridicării unui hotel. Cinci stele, cu parcare subterană, cu patru etaje. „Aniroc" vine de la numele mamei mele, Corina, scris invers. Am decis în ultimul moment să se numească așa, ne-am dorit să rămână în memoria ei acest loc. 

Hotel George Tucudean, foto: Ionut Iordache / GSP
Hotel George Tucudean, foto: Ionut Iordache / GSP
Hotel George Tucudean, foto: Ionut Iordache / GSP
Hotel George Tucudean, foto: Ionut Iordache / GSP
Hotel George Tucudean, foto: Ionut Iordache / GSP
+3 FOTO

- Te-a acaparat lumea afacerilor?
 - Mereu ne-am dorit să facem lucruri frumoase în Arad, de aceea avem și SPA-ul unde vin mulți oameni, pensionari care au bilete mai ieftine, fiind apă termală. Mi-am dorit un hotel și am zis să fie ceva frumos. Nu este o afacere din care să avem profit mâine, e ceva pe termen lung. Momentan, cred că ajunge ceea ce avem, trebuie să le conducem cu grijă. 

- E mai greu ca la fotbal?
 - Da, sigur. Acum nu mi se pare stresant să muncești în fotbal. Acolo te antrenezi maximum două ore, maximum 5-6 ore pe zi cu totul, un hotel îți necesită timpul 24 de ore din 24.

VIDEO  George Țucudean: „Am descoperit că există viață după fotbal”

Citește și:

Noua viață a lui George Țucudean » Dialog cu GSP: „Am urât fotbalul, nu mai voiam să aud de el! Acum, sunt om de afaceri calm și calculat"

Gigi Becali face un pas în spate înainte de Viking - FCSB: „E o chestiune de specialiști”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
Fcrgoanta
Fcrgoanta  •  23 August 2022, 00:10

Au avut noroc cu terenul din centrul orasului!!! Ce ti-e si cu norocul asta, cum cade el pe capul oamenilor!

zalmolxis
zalmolxis  •  22 August 2022, 22:29

Nu stiam ca Arad ii in nord-vest , o fi invecinat cu Satu-Mare si eu nu stiu. Pai daca Arad ii nord-vest , atunci Timisoara ii Sud-vest.

superdaniel72
superdaniel72  •  22 August 2022, 18:49

Ai ,,multe" review-uri pozitive, trompetistule, lumea si a facut o parere clara despre tine, adica...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close