FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Regretul fostului atacant al lui FCSB: „Dinamo nu a avut nevoie de mine” » Tentat să investească la un club din Superligă

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 19:18 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 19:46

Retras din fotbal în 2020, George Țucudean (32 de ani) a dezvăluit unul dintre regretele carierei: că Dinamo l-a refuzat în 2015. În plus, fostul atacant spune că ar fi tentat să investească în Superligă, la UTA.

 Crescut la UTA , atacantul născut în Arad este extrem de implicat în afacerile familiei. Dar spune că ar fi tentat să investească și în fotbal: fie la copii și juniori, fie la formația care l-a lansat spre fotbalul mare. 

Cum a ratat FCSB un transfer din Superligă: „El voia să vină, dar s-a opus doamna lui. Deocamdată, pare că a luat decizia bună”
FCSB
Cum a ratat FCSB un transfer din Superligă: „El voia să vină, dar s-a opus doamna lui. Deocamdată, pare că a luat decizia bună”

George Țucudean ar investi la UTA 

„La 8 dimineața merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia. De acolo, merg la hotel, la SPA, la sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.  În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan nu, dar urmează. 

Avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit și în cryptomonede.

În fotbal, aș investi în echipele de juniori Dar la echipele mari nu mă văd, e greu. Dacă aş avea avere vreun miliard de euro probabil da, aş investi. Probabil că în viitor aş investi la UTA”, a spus George Țucudean pentru OrangeSport

Regretul lui George Țucudean

 Fostul atacant a dezvăluit că regretă că nu a luat un titlu cu Dinamo și că echipa alb-roșie nu l-a dorit când a plecat de la Standard Liege. 

„Cel mai mult m-am bucurat la CFR, în sezonul în care am luat campionatul şi am fost golgheter (n.r. sezonul 2018-2019). 

Regret că nu am luat campionatul şi cu Dinamo. A fost prima mea echipă și m-am ataşat foarte tare. Dacă voiam să mă întorc undeva, când am plecat de la Standard, m-aş fi întors la Dinamo. Dar conjuctura m-a dus la Steaua, pentru că Dinamo n-a avut nevoie de mine”, a adăugat Țucudean. 

Regretul fostului atacant al lui FCSB: „Dinamo nu a avut nevoie de mine” » Tentat să investească la un club din Superligă
  • Crescut de UTA, Țucudean a fost cumpărat de Dinamo în vara lui 2010, dar a ajuns la „câini” în decembrie. După trei ani, formația alb-roșie l-a dat la Standard Liege, pentru 1 milion de euro. 
  • Atacantul a ajuns la Charlton în iulie 2015, iar în ianuarie 2015 a fost împrumutat la FCSB. Au urmat ASA Tg. Mureș, Pandurii, Viitorul și CFR Cluj.

VIDEO Momentele dramatice prin care a trecut George Țucudean din cauza problemelor la inimă: „Îmi luam pulsul în timpul jocului!”

Citește și: 

Adrian Mititelu mai face o încercare să aducă antrenor: „Cel târziu miercuri sper să finalizăm negocierile”

Dan Udrea, despre dovada că lumea derapează grav și partida care l-a vrăjit: „Ceva ce nu poate fi redat, ca frumusețe, în cuvinte. Ultimele 5 minute m-au găsit în picioare, în fața TV-ului. Reacție necontrolată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează