FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Geraldo îl înţeapă pe Becali: "Liniştea e cel mai de preţ lucru din Ghencea"

Geraldo Alves a marcat două goluri în tricoul Stelei
Geraldo Alves a marcat două goluri în tricoul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 10:20

Portughezul Stelei spune că a rămas uimit de "agitaţia" din Ghencea.

Geraldo Alves a venit de numai un an în România, dar s-a obişnuit deja cu fotbalul de la noi şi spune că Steaua are nevoie de linişte, în primul rînd, pentru a face performanţă. Portughezul este de părere că venirea lui Mihai Stoica a liniştit apele în Ghencea, după un start de sezon plin de nereuşite.

"Sper ca cine vine pe bancă să aibă linişte. E cel mai de preţ lucru în Ghencea. Nu a fost o organizare bună, a fost un sezon agitat rău, cu atâtea schimbări de antrenori sau la nivelul staff-ului tehnic. Nu ştiam eu prea multe despre cum stau lucrurile în România, dar nu mă aşteptam la asta.

Slavă Domnului că a venit Meme Stoica, el e cel mai bun lucru care s-a întâmplat echipei în sezonul trecut. A încercat să ne ofere stabilitate, să putem să ne vedem de joc.  Mulţi dintre jucători se temeau, le era frică de faptul că ar putea pleca sau mai ştiu eu ce...", a spus Geraldo pentru Adevărul.

Fundaşul portughez a spus că Gigi Becali ar trebui să fie mai cumpătat în declaraţii.

"Nu pot să comentez eu despre „president Gigi". El dă banii, el mă plăteşte. E drept, de multe ori decide după cum îi dictează inima. Nu zic că e neapărat greşit, dar uneori e bine să stai, să cântăreşti mai bine lucrurile înainte de a lua o decizie", a mai spus Geraldo.

Steaua a încheiat sezonul 2010-2011 pe locul 5 şi a obţinut calificarea în play-offul Europa League, după ce a cîştigat Cupa României, în faţa rivalilor de la Dinamo.

2 goluri a marcat Geraldo în cele 27 de meciuri jucate la Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
maledepecher
maledepecher  •  07 Iunie 2011, 11:16

A dat o declaratie de bun simt. Nu reiese de nicaieri ca l-a intepat pe ciobanel. Nu mai agitati si voi spiritele in mod gratuit.

gorexp
gorexp  •  06 Iunie 2011, 12:47

Bun jucator. Unde mai pui ca-l duce si mintea. Lucru rar in liga 1.

cristik_23
cristik_23  •  06 Iunie 2011, 12:30

Geraldo Alves este in primii 3 fundasi din campionatul nostru in momentul de fata, iar incheierea contractului sau de catre conducere ar fi una din cele mai mari gafe facute de cioban. Baiatul asta pe langa faptul ca e FOTBALIST (nu jucator de fotbal), are si un caracter deosebit! Geraldo ramai la STEAUA! FORZZA STEAUA - SEMPRE SUPERIORI

Vezi toate comentariile (4)
Comentează