FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, AZI, 20:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gerlem promite că Vasluiul îşi va reveni: "Nu mai facem cadouri"

Willian Gerlem, Gerlem, FC Vaslui
Willian Gerlem, Gerlem, FC Vaslui

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Brazilianul William Gerlem (25 de ani) e convins că Vasluiul nu va mai repeta evoluţia din meciul cu Bistriţa şi că are puterea să o învingă azi pe Rapid

- William, ţi-e teamă de Rapid?
- Va fi un meci foarte greu, rapidiştii vor da totul pentru a reveni în lupta pentru podium. Totuşi, noi avem forţa să cîştigăm acest duel fără probleme.

- Ce-ar fi de făcut?
- Putem face un meci mare doar cu atenţie şi cu răbdare. Să fim mai deştepţi decît adversarul, să nu ne aruncăm peste el!

- Precedenta partidă a voastră acasă a fost una şoc...
- Sigur nu vom mai repeta episodul Bistriţa! Rapidiştii să nu-şi pună prea mari speranţe că vom mai face cadouri precum în faţa ardelenilor. La meciul cu Gloria am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri, acum sîntem gata de fiestă.

- Sînt brazilienii din lot motorul ascensiunii Vasluiului?
- În acest moment toţi sîntem într-o creştere de formă, oricine se poate ocupa de propulsie, numai să cîştigăm. Oricum, de Wesley nu mai am ce să zic, vorbesc evoluţiile lui. Sper să facă un meci mare şi cu Rapid. Eu am o poftă nebună de joc, Gladstone la fel! Să fiţi siguri că brazilienii Vasluiului încă nu au arătat totul!

25 de şuturi a tras Gerlem pe poartă în acest sezon, fiind liderul vasluienilor la acest capitol

Acord cu Novellino
Gazeta de duminică a anunţat în exclusivitate că fostul antrenor de la Torino şi Reginna, Walter Novellino (56 de ani), a bătut palma cu Rapid pentru un mandat din vară. George Copos şi-ar dori ca tehnicianul să vină încă de-acum în Giuleşti, însă italianul ezită deoarece nu vrea să-şi rişte reputaţia implicîndu-se la echipă în plin sezon. Un alt motiv e că, deşi Novellino nu mai e la Reginna, gruparea din Serie B îi va mai achita acestuia despăgubiri lunare pînă la vară. Venitul e mult mai substanţial decît ce i-ar putea oferi acum Rapidul "macaronarului".

Manea: "Mi-e frică de arbitraj"
Rapidiştii sînt scandalizaţi de arbitraj, după ce au văzut faza în care Alexandru Deaconu nu a acordat penalty Craiovei la duelul Brăneţ - Florin Costea din meciul de ieri cu Poli Iaşi. "Meci de meci stăm cu frica arbitrajelor! N-aţi văzut că lui Costea i-au rupt piciorul şi arbitrii n-au dictat nimic?! Eu înţeleg anumite erori de arbitraj omeneşti, însă ce-am văzut în aceste etape îmi dă fiori", a afirmat Nicolae Manea.

"Cu concentrare batem sigur!"
Antrenorul galben-verzilor, Marius Lăcătuş, ştie cum echipa lui va putea triumfa în faţa giuleştenilor. "Dacă vom fi concentraţi, sigur vom reuşi să cîştigăm, nu-mi fac probleme! Dacă pornim însă cu gîndul la un rezultat de egalitate, sîntem sortiţi pieirii!  Meciul cu Rapid nu-l consider unul decisiv pentru noi în privinţa atingerii obiectivelor", e de părere "Fiara". (Cristi Lapa)

Cozi la bilete
Vasluienii au luat cu asalt casele de bilete pentru a fi siguri că prind un loc pe stadion la meciul cu Rapid. Ieri, la ora 11:00, cu un ceas înainte ca tichetele să fie puse în vînzare, la case se formaseră deja cozi. Fanii îşi pot procura bilete şi astăzi, în ziua meciului, acestea urmînd a fi comercializate pînă la ora de start a partidei. Cele mai ieftine bilete sînt la peluze, 10 lei. (Cristi Lapa)

ULTIMELE NOUTĂŢI:
Rapid. Manea: "Nu m-am decis încă dacă-l voi folosi pe Marius Constantin. El s-a pregătit normal la ultimele antrenamente, dar doctorul mi-a zis să nu riscăm. E posibil să-l introduc pe parcurs".

Rapid. "Sîntem pregătiţi să cîştigăm la Vaslui! Chiar dacă există foarte multă presiune pe umerii noştri, sîntem gata să trecem peste tot şi să luăm trei puncte", anunţă "decarul" Ovidiu Herea.

Rapid. Plecat cu afaceri în Europa, patronul George Copos a anunţat că nu va fi prezent în tribune la meciul de la Vaslui.

FC Vaslui. Mijlocaşul Stanislav Genchev ratează duelul cu Rapid. Bulgarul are şanse minime de a mai evolua în acest retur, după ce a fost diagnosticat cu întindere de ligamente. Lăcătuş nu va putea conta nici pe Raul Costin, suspendat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  22 Martie 2010, 11:44

EVENTUL LA VASLUI!!! FORTZA VASLUI!!! LOVE FOREVER SPORTING VASLUI!!! RESPEKT

Vezi toate comentariile (1)
Comentează