FOTBAL  »  LIGA 1  »  FARUL - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, 19:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gerlem: "Vreau să cer scuze spectatorilor pentru gestul meu de la meciul cu FC Argeş"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Atacantul Farului, Willian Gerlem, a regretat că la finalul meciului cu FC Argeş a arătat semne obsecene galeriei constănţene, motiv pentru care vrea să se revanşeze cu o evoluţie reuşită contra medieşenilor.

"Vreau să cer scuze spectatorilor din Constanţa, gestul meu la meciul cu FC Argeş a fost o ieşire un pic nervoasă. Vreau să fiu alături de echipă sută la sută, să câştigăm meciul cu Mediaşul şi să ne salvăm de la retrogradare.

Dacă suporterii mă primesc bine sau nu, e treaba lor, dar vreau să spun că la meci voi fi foarte concentrat şi dacă dau totul pe teren, fanii vor fi alături de echipă şi cred că şi de mine. Îmi doresc foarte mult să marchez, nu am mai făcut-o de mult timp, ne gândim numai la victorie", a spus Gerlem.

Sursă: NewsIn

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (1)
 •  29 Mai 2009, 20:48

pana la urma baiatul asta chiar a jucat fotbal ptr Farul - printre putinii care au jucat fotbal adevarat din cei adusi de prin ligile inferioare. Am mai vazut si noi driblinguri si faze adevarate in contul Farului. Succes sambata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează