FOTBAL  »  Superliga  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Suntem ași la penalty-uri » „Tricolorii” s-au antrenat special pentru 11 metri, unde avem doar executanți cu glezne fine și un portar specialist în parade

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 00:00

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Putem ajunge la lovituri de la 11 metri în semifinala de la Euro 2019 cu Germania, unde Ionuț Radu e as în momente critice. Nici executanții nu stau rău.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

„Tricolorii” au exersat, aseară, inclusiv loviturile de la unsprezece metri. Pentru că partida cu Germania, una care se va juca la o temperatură imposibilă pentru ambele echipe, ar putea ajunge și în acest punct.
Iar Rădoi are mai multe puncte forte. De la portar, Ionuț Radu, și până la executanți, România pare pregătită să înfrunte Germania dacă se va ajunge la loteria finală. 

IONUȚ RADU: Eroul din minutul 90+10

2 penalty-uri apărate în ultimul sezon:

  • 7 septembrie 2018, 2-1 în Portugalia, a parat lovitura lui João Carvalho, fotbalistul lui Nottingham. Practic, cu cele 3 puncte din deplasare, România s-a calificat de pe primul loc la Campionatul European
  • 22 decembrie 2018, 3-1 cu Atalanta, a apărat, la 0-0, lovitura de la unsprezece metri executată de slovenul Iličici. A fost aproape să o pareze și pe a doua, însă Zapata l-a învins. A fost însă prima victorie a formației sale după aproape 3 luni și decisivă, în final, pentru salvarea echipei de la retrogradare.

GEORGE PUȘCAȘ: 2 din 2 la Euro

Deși n-a executat niciun penalty în acest sezon la Palermo, Puski a marcat ambele penalty-uri de la acest Euro. Prin ele a deschis scorul atât în jocul cu Croația, cât și cu Anglia. Le-a bătut perfect pe ambele, trimițând portarul pe colțul opus. 

IANIS HAGI: 5 victorii aduse din penalty!

Un alt specialist de la punctul cu var este Ianis Hagi. 5 din cele 10 goluri marcate de el în ultimul sezon au venit de la 11 metri: unul în play-off, la 2-1 cu FCSB, alte 4 în sezonul regulat (2-1 la Botoșani, 2-1 la Iași, 1-0 cu Hermannstadt, 2-1 la Cluj). Practic, toate au adus victoria echipei, 10 puncte doar din glezna lui Hagi junior!

COMAN, CIOBANU, MAN: Glezne fine

Chiar dacă nu au întâietate la bătut penalty-uri în echipele lor, fiind depășiți de Hagi (Viitorul) ori Florin Tănase (FCSB), cei trei au procentaje ridicate la penalty-urile executate la antrenamente. 

Așa s-au calificat în precedenta finală!

Ce au făcut nemții când au ajuns ultima oară la lovituri de la unsprezece metri? S-au calificat. Se întâmpla chiar în semifinala de acum 2 ani, când campioana europeană en-titre a trecut de Anglia. A fost 2-2 în timpul regulamentar, iar la 11 metri au ratat doi englezi și un singur neamț. Marcatorii englezilor în timpul regulamentar au fost chiar Gray și Abraham, cei care au punctat și în poarta lui Radu. 

Citește și: 

VIDEO+FOTO România U21, acaparată de interlopi! » Poze și detalii ȘOCANTE de la hotelul “tricolorilor” la Euro 2019: „Unde vin eu, iau bani!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  27 Iunie 2019, 10:00

Uitați-vă la fața copilărească a lui Pușcaș când e îmbrățișat de Radu. Jucătorii din vestiarul asta chiar sunt foarte uniți și chiar e o chimie intre ei. In mod normal, fața aia pe care a făcut-o Pușcaș nu o pui de când atunci când îți iei in brațe iubita, soția, copiii sau părinții..

307361603349887
Dan Pastrama  •  27 Iunie 2019, 10:00

le dam panzerelor 5-1 nare rost sa vorbim de 11m.

ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 09:08

Foarte bine ati facut. Veti ajunge la penalti. Bafta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează