FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Gest de solaritate al celor de la FC Voluntari cu victimele din tragediei din Bucureşti

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2015 14:20

După incendiul de aseară din Bucureşti, în care mai multe persoane au decedat(vezi detalii), lumea a fost indemnată să doneze sînge pentru victime.

Echipa FC Voluntari, care în această etapă va juca împotriva celor de la Pandurii, a decis ca staff-ul şi jucătorii să meargă să doneze sînge pentru victime.

"Echipa din Liga 1 de fotbal FC Voluntari , impreuna cu staff-ul tehnic al acesteia, isi declara intreaga compasiune si solidaritate fata de victimele tragediei petrecute aseara in Clubul Colectiv din Bucuresti.

Pentru a ajuta in mod concret, echipa de fotbal FC Voluntari si staff-ul tehnic vor merge sa doneze sange, pentru a-i salva pe tinerii raniti in incendiu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  31 Octombrie 2015, 17:03

Foarte frumos gestu,Respect Voluntari, nu degeaba e Multescu acolo, lui i se zice Smurdu :)))

bumbescu52
bumbescu52  •  31 Octombrie 2015, 15:24

gestul e de admirat insa astia de la voluntari vreau sa iasa in evidenta la fel ca si generalul in izmene oprea, care acum apare la tv ca la la show!

vladutz13
vladutz13  •  31 Octombrie 2015, 14:59

Cred ca se duc degeaba, din ce am inteles deja au rezervele pline.... au cerut oamenilor sa vina saptamana viitoare cand iarasi este sigur ca o sa scada rezerva....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close