FOTBAL  »  Superliga  »  CSU - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM SPORT, DIGISPORT, LOOKTV ȘI LIVETEXT GSP.RO

Gest neașteptat! FCSB ajută Craiova » Steliștii le fac un favor oltenilor și ce spune regulamentul

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 09:00

Şefii vicecampioanei nu invocă regulamentul, ci anunţă că sunt de acord ca echipa din Bănie să anunţe chiar şi vineri locul de desfăşurare a disputei directe.

În cursul zilei de azi Craiova ar urma să anunţe în mod oficial pe ce stadion se va disputa derby-ul cu FCSB, programat duminică seara. În mod normal, regulamentul specifică faptul că echipa organizatoare trebuie să informeze şi LPF, dar şi adversara de locul de desfăşurare cu 10 zile înainte de ora meciului.»

Craiova n-a reuşit să obţină până la finalul săptămânii trecute toate avizele de care avea nevoie pentru a inaugura noul "Ion Oblemeco", însă chiar şi aşa varianta "Craiova" încă n-a căzut definitiv. FCSB, deşi se află în luptă directă cu Craiova pentru titlul de campioană, şi-a dat acordul pentru ca echipa din Bănie să poată întârzia peste termen anunţarea stadionului pe care va avea loc confruntarea. "Nu avem nicio problemă, Craiova poate să ne comunice stadionul chiar şi joi-vineri, înainte de meci" a fost reacţia pe care Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a avut-o la sediul LPF, zilele trecute, când s-a disputat pe seama acestui caz.

FCSB şi-a rezervat deja, de aproape două săptămâni, hotel în Craiova, la Ramada! Dacă nu se va putea juca în Bănie, atunci planurile roş-albaştrilor oricum nu vor fi date peste cap, fiindcă distanţa Craiova - Turnu Severin ar urma să fie făcută chiar în ziua meciului, adică duminică.

3 ani fără 6 săptămâniau trecut de la ultimul meci disputat de Craiova pe vechiul "Ion Oblemenco", tot un meci cu Steaua, scor 0-1, pe 4 decembrie 2014 în Cupa României

Probleme pentru fanii Stelei

Dacă pentru trupa lui Dică incertitudinea în privinţa stadionului pe care se va disputa meciul nu creează nicio problemă, nu la fel stau lucrurile şi cu suporterii FCSB-ului. "Peluza Roş-Albastră" închiriase câteva autocare după ce se anunţase iniţial că meciul Craiova - FCSB va avea loc în Bănie. "Dacă se va schimba oraşul şi se va juca la Turnu Severin, vom avea dificultăţi pentru a schimba rezervarea iniţială, fiindcă e vorba despre alt traseu, alte sume de bani", a declarat ieri unul dintre liderii suporterilor trupei lui Dică.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (33)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Octombrie 2017, 18:47
Postat de merace pe 25 Octombrie 2017, 10:16

se scrie FCSB dar se citeste FeCeSteBe :D hahaha

Se citeste : Steaua , singura echipa calificata in Europa ! Sau se mai citeste si : Steaua e singura echipa calificata in Primavara Europeana ! Comentezi ? :)))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Octombrie 2017, 18:42
Postat de davidblack pe 25 Octombrie 2017, 09:57

Adica tii si cu *** si cu amantu *** ...deoarece folosesc aceasi gaura....mentalitate de fcsbist

Dar tot nu ai raspuns la intrebare : cu care din cele 4 Rapiduletze tii ??

mosvasile
mosvasile  •  25 Octombrie 2017, 17:10

Mai prisculici ?Ori fcsbisti ori stelisti?Anu trecut Craiova *** la astia si tot degeaba ! Se spera oare in continuarea colaborarii ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close