LIGA 1  ·  ACT CARITABIL

Gest superb al lui Dan Petrescu » "Bursucul" donează 700.000 €!

Petrescu se pregătește să preia o echipă chineză. Cel mai probabil, Guizhou Hengfeng, unde va câștiga 1,8 milioane de euro pe sezon Foto: Cristi Preda
Petrescu se pregătește să preia o echipă chineză. Cel mai probabil, Guizhou Hengfeng, unde va câștiga 1,8 milioane de euro pe sezon Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2018 09:42

Dan Petrescu va vira suma de bani pe care i-o datorează Kuban unui orfelinat din Krasnodar.

Dat afară de Kuban Krasnodar la 4 luni după ce preluase echipa pentru a doua oară, în iunie 2016, Dan Petrescu are de primit de la fostul său club 700.000 de euro, restanță din contract. Sumă pe care, potrivit impresarului său, Nicolae Pârnău, intenționează s-o doneze.

"Mi-a spus că vrea să-și recupereze banii și apoi să-i doneze unui orfelinat din Krasnodar. Problema e că federația de la Moscova ne amână de mai multe luni și chiar nu înțeleg de ce", este citat Pârnău de presa din Rusia.

Antrenorul care tocmai a sărbătorit al doilea său titlu de campion al României, cu CFR Cluj, are o decizie definitivă și ar fi trebuit să încaseze banii încă din decembrie 2017. El ar fi solicitat chiar depunctarea lui Kuban, respinsă însă de Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Ruse de Fotbal.

2
mandate a avut Petrescu la Kuban: 2009-2012 și patru luni în 2016Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (3)
Adrian Dorin  •  30 Mai 2018, 17:58

Ma bucur ca ..doneaza ceva ce n-are si n-o sa aiba niciodata.de la rushi....

mosvasile  •  30 Mai 2018, 11:30

Vrajeli de ale impresarilor-gen Anamaria!Sau,mai stii!Poate ca i s-o fi parut si lui Dan Petrescu prea de oaie!Dupa ce ca i-a bagat in B pe amaratii aia,sa le mai ia si atatia bani?! Si atunci,face pe milostivul-dar... pe banii lor!Altfel viata bate filmul,pentru ca iata,tocmai vedem ca Dan Petrescu lasa echipa campioana si preliminariile Champions League, pe campionatul din China!De ce?Pai...Pentru bani!

Nicu Valentin Vasiliu  •  30 Mai 2018, 10:45

Adevaratu Roman Dan Petrescu doneaza 700 000 euro ! in primul rand pare o minciuna gogonata si daca e adevarat rusine ! mare rusine ! sa nu donezi tu in tara ta in Romania, cate case de copii sunt in romania, cati oameni nevoiasi sunt in Romania ! Foarte trist daca aceasta stire e adevarata !

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1