FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Gest superb al unui fotbalist din Liga 1! Pleacă din cantonament pentru a fi alături de un prieten la meciul de retragere

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 18:00

Florin Cernat, mijlocașul lui FC Voluntari, va pleca din cantonamentul echipei sale pentru a fi alături de prietenul său Daniel Florea la meciul de retragere.

Galațiul va fi gazda unui turneu de old boys, unde se vor aduna nume grele din fotbalul românesc, pe data de 27 ianuarie, iar cu această ocazie își va face retragerea și Daniel Florea (42 de ani), fost fundaș la Oțelul, Dinamo și Șahtior Donețk.

La turneul intitulat "Campionii din Oțel" vor fi prezente echipe precum Steaua, Dinamo, Rapid, Oțelul și FC Argeș. Nu va lipsi nici Naționala Artiștilor, deja o obișnuită la aceste turnee.

Printre jucătorii invitați se numără selecționerul Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, Vlad Munteanu, Jerry Gane, Nana Falemi, Sorin Ghionea, Cristian Ciocoiu, Florentin Dumitru, Daniel Pancu, Constantin Schumacher, Daniel Niculae, Marius Niculae, Adrian Mutu, Dorinel Munteanu, Tibor Selymeș.

26803683 1654359477961017 1455908522 n

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează