FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Gestul lui Rus după ce l-a băgat în spital pe Mihăilă » Fotbalistul Craiovei despre clipele de coșmar: "Am înțeles că are 9 etape de suspendare"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 19:01

Valentin Mihăilă (18 ani), mijlocașul lui CSU Craiova, a vorbit despre clipele de coșmar trăite după accidentarea dură pe care i-a provocat-o Laurențiu Rus (33 de ani) când l-a lovit cu antebrațul în gât.

Deși fotbalistul oltenilor a ajuns la spital, acesta nu e supărat pe jucătorul de la Poli Iași despre care spune că-l sună foarte des pentru a se interesa de starea sa de sănătate.

 "Acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă, am fost la echipa naţională, am avut acolo vreo trei meciuri, deci sunt apt. Până la urmă, fotbalul este un sport de contact şi nu vreau să-l învinovăţesc pe Rus.

Vorbeşte cu mine în fiecare săptămână, îmi scrie, vrea să vadă dacă sunt bine. Am înţeles că are nouă etape de suspendare, au trecut două… Nu ştiu dacă a fost mare pedeapsa sau a fost mică, nu mă interesează şi vreau să trec peste acest subiect", a declarat Mihăilă.

Citește și: Killer-ul Rus » Fotbalistul care l-a făcut KO pe Mihăilă a mai accidentat grav doi jucători în trecut: i-a rupt tibia lui Chipciu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează