FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Ghencea cu lacăt pentru FCSB?! Comandantul CSA Steaua face un pas în fața: „Categoric, putem refuza!”

Mădălin Hîncu, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a lăsat de înțeles că FCSB nu va fi primită în Ghencea, atunci când stadionul va fi finalizat. +15   FOTO
Mădălin Hîncu, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a lăsat de înțeles că FCSB nu va fi primită în Ghencea, atunci când stadionul va fi finalizat.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 19:09 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 19:58

Mădălin Hîncu, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a lăsat de înțeles că FCSB nu va fi primită în Ghencea, atunci când stadionul va fi finalizat.

„Este o obligație a mea să administrez stadionul. Îmi doresc să facem o echipă atât de puternică la fotbal și la rugby încât să nu avem timp pentru alte meciuri, iar în timpul care va fi liber să putem primi echipa națională și eventual să organizăm eventimente care să ne aducă bani. 

Poate veni din partea oricui o solicitare. Categoric, poți refuza. Eu nici nu cred că cei de la FCSB s-au gândit să joace în Ghencea. Aglomerarea programului nu o facem că vrem să îl aglomerăm, ci vine din faptul că îmi doresc să avem densitate motrică, să fie cât mai multă mișcare pe stadion și să avem cât mai multe evenimente”, a declarat Hîncu pentru „Națiunea Stelistă”.

Când se va putea juca pe noul stadion Steaua? „Vom începe preluarea la începutul lunii decembrie, va dura aproximativ două luni de zile, iar inaugurarea stadionului preconizăm să fie undeva în perioada aprilie-mai 2021”, a mai spus Mădălin Hîncu, potrivit digisport.ro.

Ghencea nu e subiect închis! De ce să fie? Noi acolo am făcut performanțe, acolo am câștigat titlul, acolo am bătut Valencia, Lens sau Beșiktaș. Noi am făcut Ghencea celebră din nou, după o perioadă în care se cam uitase de stadionul ăsta în România. Nu la fel de celebră cum a făcut-o generația din anii 80.
- Mihai Stoica, manager general FCSB (1 octombrie)

VIDEO Cum arată stadionul Ghencea filmat de sus

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

FOTO Imagini spectaculoase cu drona la stadionul Steaua

+11 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Cine a strigat „hoții” a supus arbitrii: FCSB e noua favorită a „fluierașilor”! Craiova, cea mai dezavantajată!

Zmărăndescu, misterios despre un obicei-tabu al lui Gigi Becali: „Să vă spun ce făcea înainte sau după rugăciunea de la biserică?!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (121)
1ianuarie
1ianuarie  •  25 Noiembrie 2020, 15:39
Postat de Bleotu Gheorghe pe 25 Noiembrie 2020, 10:53

Vrem sa stim si noi , cu ce bani a fost construit acest stadion?? A adus de acasa bani domnul comandant al CSA Steaua? Cati bani au investit pana acum in CSA? Si de unde??? Vrem ca DNA sa se sesizeze vs. clubul CSA asa cum foarte bine o face si la FRF !!! Poate si la LPF , asa ca sa vedem cum stam!!!

Vrem de asemena să știm câți oameni au suferit și continuă să sufere de pe urma pierderilor unor terenuri care au intrat abuziv și prin trafic de influență în posesia lui Gheorghe Becali.

ctbilu
ctbilu  •  25 Noiembrie 2020, 15:10
Postat de luciann pe 25 Noiembrie 2020, 13:49

Problema e ca majoritatea suporterilor stelisti(95%) tin cu echipa din prima liga!:))) Deci, pentru "starea de bine a stelistilor", FCSB trebuie sa joace in Ghencea!:)))

95 % fie cum zici tu... Din 4.5 milioane de fani cu cat era creditata Steaua acum 20 de ani asta inseamna 4,25 milioane pentru FCSB si 250 mii pentru Steaua... 4,25 milioane de romani fara onoare, de sclavi ... nu e o surpriza. Cand vine Dinu Paturica aka Gigi si spune ca munca ta si a predecesorilor sai este "a lui si a familiei lui" iar tu tot stai lipit acolosha de nadragii lui inseamna ca esti ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  25 Noiembrie 2020, 14:25
Postat de Vasi Mar pe 25 Noiembrie 2020, 14:06

SA FIM SERIOSI,CSA VAJUCA IN LIGA A TREIA PE ACEASTA BIJUTERIE IAR FCSB,aka STEAUA NU ARE VOIE?...desfiintarea cayarmii Ghencea si preluarea de catre primarie a terenului aferent,inclusiv baya sportiva...CINE PLATESTE ,JOACA!

Iar stadionul sa fie dat in administrarea fcsb așa cum a făcut fina cu arena naționala

Vezi toate comentariile (121)
Comentează