FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Gheorghe Chivorchian: "Ratăm prea mult, trebuie să ne pregătim bine pentru campionat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Gheorghe Chivorchian, preşedintele lui Poli Timişoara, spune că echipa sa ratează prea mult şi că trebuie să se pregătească mai bine pentru începutul returului.

"Sîntem încă în faţa acumulărilor. Ne-am propus în Spania să jucăm cu echipe bune să ne testăm pentru jocurile importante din Cupa României şi campionat. Poli a avut 8 ocazii, 2 bare, 3 ocazii singur cu portarul. Sînt ratări multe şi de aceea trebuie să ne pregătim bine pentru începutul de campionat. Avem un nou sistem mult mai agresiv, unul care ne permite să ajungem uşor la poartă, iar noi avem jucători capabili să se adapteze la e", a spus Chivorchian la sportro.

Acesta a vorbit şi despre sosirea lui Curtean, dar şi despre plecarea lui Sretenovici: "Alex Curtean e un jucător foarte bun. La Mediaş, probabil treceau toate mingiile pe la el, iar acum trebuie să încerce să îşi facă loc printre titulari. Va pleca Sretenovici, el se va duce la o echipă din Rusia pe o sumă convenabilă clubului. La echipă vor rămîne doar acei jucători cu care ne vom îndeplini obiectivele", a adăugat acesta.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2009, 21:52

Timisoara este varza! Balint si-a atins deja nivelul de incompetenta... Pacat de munca lui Uhrin, insa si acesta isi bate joc de munca lui Trompetta la CFR! La Steaua este amorteala cumplita, astia nu mai ies din transa, au uitat complet jocul... Dinamo iese campioana cu cel putin 7-8 puncte in fata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează