FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Gheorghe Constantin nu iese la pensie, dar exclude revenirea în lumea arbitrajului » "Nu sunt bolnav la cap să cred că mai am credibilitate"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 11:22

În partea a doua a interviului acordat pentru Gazeta Sporturilor, Gheorghe Constantin a vorbit despre posibilitatea unei reveniri în fotbal, despre ofertele primite cît timp a fost închis și despre cum l-a descoperit pe Hațegan.

M-au ofertat echipe din primele două ligi cît timp am fost închis. Aveam voie să vorbesc la telefon, astfel că am păstrat legătura. Nu pot să stau acasă, chiar dacă am o vîrstă. Întotdeauna, munca de birou am văzut-o ca pe o pedeapsă, dar şi să nu fac nimic, nimic mi-ar fi imposibil. Şi apoi, mai e ceva, în alt domeniu cred că mi-ar fi greu să concurez cu altul pe aceeaşi funcţie” 

Constantin spune că e conștient că imaginea sa este pătată, dar vrea să revină. Nu în arbitraj, însă:”Sigur că voi reveni în fotbal! Altceva ce să fac? În arbitraj nu mă voi întoarce, nu sunt bolnav la cap să cred că mai am credibilitate.  Şi dacă aş putea din punct de vedere legal, n-aş accepta eu”.

Interviul integral cu fostul șef al CCA îl puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma digitală, aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
364216457119606
Chris Sauskas  •  05 Decembrie 2015, 15:48

e bun si nea Costica la vreun sfat(a se citi blat)

andy_2008
andy_2008  •  05 Decembrie 2015, 14:13

Tara in care toti penalii sunt victime si Vip uri,vezi Adrian,Cozma,etc....

maryan72
maryan72  •  05 Decembrie 2015, 13:57

coruptule tatueaza-ti numele lui penescu pe frunte si PIC pe spate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează