FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Gheorghe Constantin rămîne în arest!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Tribunalul Piteşti a judecat astăzi cererile de eliberare judiciar sub control judciar ale fostului arbitru CCA, Gheorghe Constantin, şi fostului director al hipermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă.

Cererile celor doi au fost respinse, astfel încît ei vor rămîne în arest. Gheorghe Constantin este suspectat pentru luare de mită pentru oferirea unor arbitraje favorabile, în timp ce Liviu Făcăleaţă este reţinut pentru dare de mită, el fiind considerat intermediarul lui Cornel Penescu către Gheorghe Constantin.

Conform Ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că patronul echipei FC Argeş, Cornel Penescu i-a oferit lui Gheorghe Constantin 290.000 de lei, pentru ca acesta să îi delege arbitri favorabili la meciurile echipei sale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  18 Mai 2009, 14:38

mesaje de pe peretii stadionului Dan Paltinisanu: play with pride or get lost; iancu + borcea = love; blat perfect cu un club INFECT; a-ti pariat 1 solist??????........m/u/i/e iancu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează