FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gheorghe Hagi, declarații memorabile! Investițiile în fotbal l-au făcut mai sărac: „Înainte eram boier, acum sunt oier!”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 16:07

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul fostei campioane Viitorul, dezvăluie că este mai sărac din punct de vedere financiar după 10 ani de investit în fotbal.

În acest an, proiectul lui Hagi împlinește un deceniu, perioadă în care s-au cucerit 22 de titluri la nivel de copii și juniori, un titlul la seniori, s-a construit o bază sportivă ultramodernă și s-au lansat mulți jucători de top.

Mulți dintre aceștia au plecat pe sume importante, dar “Regele” spune că investițiile se ridică la sume mult mai mari decât banii încasați din acest transferuri.

„Sunt mai sărac decât înainte! Eram bogat, acum am sărăcit! Înainte eram boier, după ce m-am lăsat de fotbal, sunt oier! A dispărut B-ul! Stau în trening, antrenez, am mai puțini bani, dar sunt bogat sentimental. Iubesc fotbal și am făcut academia cu cea mai mare plăcere, orice ce s-ar întâmpla. Am făcut un lucru pe care l-am simțit, nu m-a împins nimeni.

A fost o datorie de-a mea, personală! Am plecat de jos, sărac, am muncit și am ajuns bogat, așa că am zis că trebuie să dau banii înapoi. Unde să-i bag? La fotbal, să-i ajut pe cei mici, să le dau o șansă în viață, să nu aibă vreun complex față de alții. Le-am creat condiții de top, ca în Europa, totul nou, investiții în baza sportivă, buget la Academie un milion de euro în fiecare an timp de 10 ani, peste 100 de oameni care au muncit pentru copii.

Sunt 8 terenuri cu nocturnă, pot să se antreneze până seara târziu. Am investit în copii, am doi legitimi și 200 de care sunt responsabil, încerc să-i ajut să ajungă sportivi de performanță. Nu vor ajunge toți, dar fac sport, sunt sănătoși. Nu m-a obligat nimeni și nici nu m-am plâns, ba chiar am făcut-o cu mare plăcere. Și o să fac cât o să mai pot, rolul meu este să produc jucători. Că mai fac și performanță? Sunt ani buni, ani mai puțini buni, ca la vița-de-vie, ca în agricultură!”, a explicat Hagi.

„Vecinii au bugete duble!”

Hagi a vorbit și despre dificultățile întâmpinate în asigurarea unui buget necesar performanței la nivel european.

“Mă simt bine, sunt bogat, dar nu m-am îmbogățit, chiar dacă s-au făcut acele transferuri. Am avut și câte un an bun, dar vreo 8 ani s-au tot băgat bani, am creat buget. Nimeni nu discută despre cum se face un buget, o dezbatere serioasă despre acest lucru. Vecinii de lângă noi au ajuns la niște bugete extraordinare, iar noi ne lăudăm că Steaua și CFR au câte 10-12 milioane de euro.

Vecinii noștri au dublu, aștia din Est, de lângă graniță. Cum să ne luptăm cu ei? Eu am înțeles, m-am dus jos, am investit în bază, avem mulți copii, dar ne mai trebuie și bani”a spus managerul tehnic al Viitorului.

Vezi și: Hagi nu s-a mai abținut » Acuze dure: „Totul a fost planificat de Neagoe la vestiare. Ianis trebuia eliminat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
stefan..
stefan..  •  26 Februarie 2019, 08:13

Regele blatist al fotbalului românesc. :))))

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  26 Februarie 2019, 07:48

Gura păcătosului adevar grăiește,are dreptate ca este în gașcă cu șeful ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  26 Februarie 2019, 01:15
Postat de lucghencea pe 25 Februarie 2019, 23:42

Nu e Hagi oier dar daca e supus volens-nolens ca sa faca bani cu primul oier cu diploma , icoane si *** langa palat tot nu e bine. Autovictimizarea nu prea pare in caracterul lui ca fost mare fotbalist dar sa nu uite ca in 2007 prin Ghencea i se striga din tribune sa plece de la *** unde venise sa antreneze fara sa ia vreun ban . Pana la urma s-a dovedit ca STEAUA nu statea cu oile la aceeasi masa dar Hagi nu a fost si nu e oier si nici n-are stofa de oier . Are el altele dar oier , nu e . Si chiar daca te cheama Hagi tot nu ai dreptul sa incalci si legea si realitatea si sa uiti vreodata ca STEAUA Bucuresti unde ai cunoscut gloria si unde a avut parte de o viata frumoasa si inainte de 1989 a fost si este clubul militar din Ghencea si nu merita dezonoarea sa fie asociata cu becali , acelasi personaj care a lichidat asociatia F.C STEAUA si a furat atributele clubului din Ghencea 11 ani de zile . Dl. Hagi , nu mai confundati victima cu calaul STELEI .

Voi ati fost aia care au bagat capul in poza cu Hagi de ziua lui, nu invers :))) Inteleg ca trebuie sa va faceti reclama cumva ca sa va legitimati imitatia aia de echipa care joaca pe gazoane unde paste vaca cu 500 de spectatori, dar macar nu fiti si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează