FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FARUL

Gheorghe Hagi, înainte de FCU Craiova - Farul: „Am 3 indisponibili, dar trebuie să învingem, dacă vrem să ne batem la titlu”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 16:45 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 17:07

Gheorghe Hagi (57 de ani), antrenorul Farului Constanța, a prefațat meciul pe care „marinarii” îl vor disputa vineri seară, de la ora 21:00, în compania lui FCU Craiova 1948, în runda cu numărul 16 din SuperLigă. 

  • FCU Craiova 1948 - Farul Constanța va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

„Regele” a tras concluziile după turul excelent de campionat.

„Tur de campionat excelent făcut de noi. Ne-am autodepășit, fiecare a dat tot ce a avut mai bun. Cred că s-a vazut asta în rezultate. Echipa a făcut ambele faze, a făcut jocuri bune. 

Cred că această continuitate de a dori să câștigi ne-a făcut să ajungem la aceste rezultate. Încercăm să păstrăm aceleași rezultate și în retur. Ne vom lupta pentru cele 3 puncte la fiecare meci, cu toate că în acest tur de campionat nu a fost etapă în care să aliniem același prim 11.  

De această dată avem 3 jucători indisponibili: Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Vlad Morar. Săptămână de săptămână ni se mai accidentează un jucător. FCU Craiova e o echipă care nu stă bine din punct de vedere al rezultatelor, dar are jucători buni. 

Trebuie să ne așteptăm la un meci la fel de puternic precum la cel contra Rapidului. Rezultatul a fost unul bun pentru noi contra Rapidului, sunt mulțumit. Mergem la Craiova cu aceeași mentalitate de a încerca să ne impunem”, a declarat Gheorghe Hagi. 

Marius Croitoru a semnat cu FC Argeș: „Bine ai venit”
TRATATIVE
Marius Croitoru a semnat cu FC Argeș: „Bine ai venit”

Gheorghe Hagi, despre...

  • ...implicarea Farului în lupta la titlu: „Îmi mențin opinia că ne putem bate la titlu, dar trebuie să câștigăm la Craiova”.

  • ...jucătorii formați de Academia Hagi: „Suntem mândri, se pare că am muncit foarte bine, cifrele sunt apreciate și afară. Probabil facem cea mai bună muncă din România. 
    Uitați-vă câți jucători avem la loturile naționale, chiar dacă nu sunt rezultate.  Avem jucători care au jucat bine și în străinătate, în Belgia, Olanda, Scoția. Drăguș joacă bine la Standard, Ianis a câștigat campionatul neînvins.

    Avem jucători foarte buni formați la academie, o să îi vedeți și pe ceilalți care vin din urmă. La ultimele meciuri am jucat cu 4 jucători născuți în 2002, 2003, 2005 și 2006”.
  • ...presiune: „Presiunea e dată de faptul că vrei să câștigi, de ambiția de a câștiga fiecare meci, de dorința de a face performanță, de a fi cel mai bun”.
  • ...pasa dată de Grameni în meciul cu Rapid: „Tot ce se întâmplă trebuie pregătit la antrenamente. Nu e nimic întâmplător. Altfel am merge numai pe instinctul și pe calitatea jucătorilor. Cred că suntem pe primul loc datorită jocului colectiv foarte bine făcut”.
  • ...aniversarea lui Ianis: „El și-a dorit să fim împreună. Am fost la el, ne-am simțit bine”.
  • ...meciurile CFR-ului și FCSB-ului din Conference League: „Echipele sunt în formă, atât FCSB, cât și CFR. CFR și în campionat merge, câștigă, sunt încrezători. FCSB e în formă bună, a crescut. Ne dorim ca orice echipă să facă performanță, să ne facem cunoscuți în afară. Avem nevoie de acest lucru”.

VIDEO. Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

Citește și:

A venit răspunsul lui Gâlcă, după ce Gigi Becali a încercat să-l facă de râs: „Frustrat! Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul”

Avem raportul » Iată motivul pentru care Becali nu e mulțumit de Dică

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1948
1948  •  26 Octombrie 2022, 18:23

radem,glumim ,da´uite ca hagi face treaba cu faru´. Pt jucatorii romani si gloabele straine care populeaza mizeria fotbalistica autohtona,e nevoie numai si numai de astfel de antrenori/conducatori, care sa le inspire teama jucatorilor, ca altfel nu le mai ajungi jucatorilor la nas si te trezesti ca ti dau cu aparatoarele n cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează