FOTBAL  »  Superliga  »  HAGI

Gheorghe Hagi l-a criticat pe Gigi Becali: „Păcat că nu l-a lăsat să plece”

Gheorghe Hagi
Foto: GSP
Gheorghe Hagi Foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 21:16 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 21:36

Gheorghe Hagi (58 de ani) îl consideră pe Florinel Coman (25 de ani) cel mai bun jucător din campionatul intern. „Regele” l-a avut ca elev pe Florinel Coman la Viitorul Constanța, iar după câștigarea titlului din sezonul 2016-2017, Hagi l-a vândut pe Coman la FCSB pentru suma de 3 milioane de euro.

Gheorghe Hagi l-a lăudat pe fotbalistul lui FCSB după accidentarea suferită de acesta în remiza albă cu Voluntari din etapa #13 a Superligii României. Hagi a precizat că se bucură de ascensiunea lui Florinel Coman, pe care-l consideră „un jucător care poate face diferența”.

Gigi Becali, prima reacție după decizia Curții de Apel: „Sunt chichițe avocățești. Încercăm să îndreptăm o prostie!”
FCSB vs CSA Steua
Gigi Becali, prima reacție după decizia Curții de Apel: „Sunt chichițe avocățești. Încercăm să îndreptăm o prostie!”

Gheorghe Hagi: „Florinel Coman ne-a demonstrat că este probabil cel mai bun din România”

Gheorghe Hagi îl consideră pe Florinel Coman cel mai bun jucător din România în acest moment, potrivit Fanatik.ro: „Mă uit la orice jucător, la orice meci care se joacă în fiecare zi. Mă uit 24 din 24 la toți jucătorii și la tot ce înseamnă Europa. Mă documentez pentru că este meseria mea și trebuie să fim atenți la tot ce mișcă. Mă bucur pentru Florinel Coman că a demonstrat că foarte bun, un jucător care face diferența, probabil cel mai bun acum din România”.

Gică Hagi, despre Florinel Coman: „Păcat că patronul FCSB nu i-a dat drumul”

Gheorghe Hagi și-a exprimat dezamăgirea de faptul că Gigi Becali nu l-a lăsat până acum pe Florinel Coman să se transfere în afară: „Un jucător mare trebuie să meargă afară, trebuie să joace la echipe mari, să arate acolo, el are un potențial enorm. Păcat că patronul de la FCSB nu i-a dat drumul când a avut oferte de afară pe bani mulți, păcat mare”.

Gheorghe Hagi: „Un jucător iese în evidență dacă are echipă foarte bună în spatele lui”

Gheorghe Hagi a completat că un jucător poate ieși în evidență doar dacă are o echipă foarte bună în spate și s-a dat exemplu chiar pe el și pe colegii din „Generația de Aur”: „Fotbalul e colectiv, nu poți juca individual, nu este tenis. La fotbal trebuie să faci echipă foarte bună. Un jucător iese în evidență dacă are echipă foarte bună în spatele lui. Hagi a jucat bine la echipa națională pentru că a avut în spate 20-30-40 sau chiar 60 de jucători, pentru că a fost o generație de 10 ani. Erau jucători monștri, super jucători. Eu mi-am jucat rolul pe care-l aveam pe zona mea.

Asta e la fotbal, trebuie să-ți cunoști rolul și să știi să-l joci. Dar trebuie să joci colectiv, să joci împreună, să știi să formezi o echipă, să ai antrenori-profesori care să știe să formeze liderul acelui grup, să știe să formeze o echipă unită și să câștige. Conducerea să facă bani, asta trebuie să știți, conducerea e făcută să producă bani, iar partea tehnică să îndeplinească obiectivele stabilite de cei din conducere”.

Vezi și alte știri:

Antrenorul din Superligă și-a anunțat plecarea de la echipă: „Nu se poate continua în situația asta! Rezultatele contează, restul e vrăjeală”
Sepsi - Botoșani 5-2
Antrenorul din Superligă și-a anunțat plecarea de la echipă: „Nu se poate continua în situația asta! Rezultatele contează, restul e vrăjeală”
GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali
CSU Craiova
GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  24 Octombrie 2023, 15:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  24 Octombrie 2023, 08:33

...acest om se uita la fotbal 24 de ore din 24 ...el nu mananca nu doarme ...doar se uita la fotbal si nu pricepe nimik ...ne spune ca nimeni nu poate castiga singur un meci si ca a fost un jucator mediocru care n a reusit nicaieri nici in Vest nici in Est ...ce se baga el cu sfaturi pentru jiji nu stiu ...jiji este de 10 ori mai antrenor ca el ...

Newman
Newman  •  23 Octombrie 2023, 22:52

Daca acesta este cel mai bun jucator din Romania, inseamna ca nu mai putem spera la revenirea fotbalului la noi.Mai grav este ca aceste afirmatii vin de la un fost fotbalist valoros, dar care a esuat in constructia unei scoli de fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează