FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gheorghe Mulțescu, detalii despre cum a fost „expulzat” de la Dinamo acum 6 ani: „Gigi, suntem bărbați amândoi...”

Gheorghe Mulțescu a antrenat Dinamo în mai multe rânduri, fără rezultate notabile // FOTO: Guliver/Getty Images
Gheorghe Mulțescu a antrenat Dinamo în mai multe rânduri, fără rezultate notabile // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 20:26

Gheorghe Mulțescu, 67 de ani, în prezent pe banca Petrolului Ploiești, a rememorat miercuri modul în care Dinamo l-a dat afară în 2013.

Mulțescu a fost primul antrenor din era „Ionuț Negoiță”, practic primul „întemeietor” al „New Dinamo”, proiectul pompos propus în atâtea rânduri de oficialii dinamoviști.

„Eu am început cu proiectul «New Dinamo», cu Collins Fai. Toată lumea mă «lua în balon». Apoi a ajuns titular la Dinamo, la naționala Camerunului și la Standard Liege.

După ce lucrurile s-au așezat, prin etapa a noua, am găsit o formulă de joc, un 4-3-3, cu Dănciulescu vârf mobil. Constantin Anghelache (n.r - la acel moment președintele echipei) mi-a spus «Gigi, suntem bărbați amândoi, vreau 6 puncte din următoarele două meciuri, altfel ne despărțim!».

Aveam cu U Cluj, pe care am învins-o cu 6-0, și apoi cu Petrolul. La următorul meci, am făcut egal, 1-1.  După meci, Ionuț Negoiță era foarte bucuros că echipa a continuat să joace. Totuși, Nea Costică Anghelache a venit a doua zi și mi-a zis: «Suntem bărbați, asta este»”, a declarat Gheorghe Mulțescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Simon Zenke, păstrat de Mircea Rednic la Dinamo dintr-un motiv incredibil!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valii_sv
valii_sv  •  01 Mai 2019, 21:43

Anghelache a subminat pe Dinamo in mai multe randuri dar cel mai vestit e contractul lui Serban , cred ca unic in istoria fotbalului mondial !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează