FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Gheorghe Mulţescu, ofertat în direct să antreneze în Liga 1: "Mă interesează"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 11:58

Gheorghe Mulţescu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti, după ce a fost anunţat de oficialii "găzarilor" că toţi jucătorii importanţi vor părăsi echipa.
Antrenorul de 63 de ani a primit o ofertă în direct la una dintre televiziuni chiar de la Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş.

"Da, mă interesează Mulţescu. Dacă îl laşi să-şi facă treaba este pîinea lui Dumnezeu. Este preocupat de fotbal de dimineaţa pînă seara. Lui Mulţescu i-a plăcut foarte mult de colaborarea noastră la Gaz Metan Mediaş. Păcat de parcursul lui la Petrolul. Sînt convins că-şi găseşte repede echipă!", a spus Horoba la televiziunea sportro.

Gheorghe Mulţescu a mai antrenat Gaz Metan în sezonul 2012-2013, unde a condus echipa 15 meciuri, reuşind 7 victorii, 4 egaluri şi tot atîtea înfrîngeri. La sfîrşitul sezonului a lăsat Gazul pentru Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează