FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cu șeful ultrașilor în delegație » FCSB l-a luat în Moldova și pe liderul galeriei! Se comporta exact ca un membru din staff

Mustață după ce-a coborât din autocarul oficial al echipei pe Otopeni +5   FOTO
Mustață după ce-a coborât din autocarul oficial al echipei pe Otopeni

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 21:32 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 22:42

FCSB a marcat şase goluri în cel de-al doilea amical al verii, învingând la Chișinău pe Zimbru, iar din delegația oficială, alături de jucători și antrenori, a făcut parte și liderul galeriei, Gheorghe Mustață.

Elevii lui Toni Petrea au defilat la Chișinău, 6-1, împotriva unui adversar foarte modest, care ar avea probleme mari să se mențină în prima ligă din România. Darius Olaru (10), Fl. Coman (28) au marcat golurile primei reprize.

Panduru i-a propus un jucător lui Gigi Becali » Pe cine vede la FCSB în locul lui Cordea: „E mult mai bun, te costă doar un milion!”
FCSB
Panduru i-a propus un jucător lui Gigi Becali » Pe cine vede la FCSB în locul lui Cordea: „E mult mai bun, te costă doar un milion!”

La reluare, Dawa (61), Musi (71), Mamut (80) și Stoica (83) au majorat scorul pentru FCSB. Zimbru a reușit să marcheze chiar din zona fundașilor centrali, P. Rodrigues întorcându-se de lângă Crețu și învingându-l pe Târnovanu cu o execuție cadrată pe jumătatea porții (77).

Gheorghe Mustață, în delegația lui FCSB

Dacă scorul a fost unul normal, ținând cont de diferența de valoare, alt eveniment a sărit în ochi. Din delegația FCSB ajunsă la Otopeni cu autocarul echipei a făcut parte și Gheorghe Mustață, care apoi a zburat spre Republica Moldova alături de Tănase și restul jucătorilor!

+1 FOTO

Nimeni altul decât șeful galeriei, condamnat în 2013 la 7 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul în care a fost judecat alături de alte 41 de persoane pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional, violenţă şi şantaj, instanţa majorând pedepsele unora din inculpaţi.

Mustață apare în imaginile publicate de FCSB și-n momentul în care echipa ajunge la stadionul din Republica Moldova. Îmbrăcat într-un tricou al ultrașilor din galerie, Mustață coboară din autocar alături de jucători, dă indicații și beneficiază de toate condițiile unui oficial al echipei.

Citește și alte știri despre FCSB:

După un discurs de 20 de minute, Gigi Becali s-a certat pentru că i-a criticat pe judecători și procurori: „Băi, dar ce nebun sunt... Nu pot să tac?!”

El e noul Budescu de la FCSB » Schimbare la vicecampioana României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
c23655
c23655  •  05 Iulie 2022, 01:07
Postat de luisharcsa pe 04 Iulie 2022, 06:35

Mda, cam asta inseamna fcsb. Oameni cu facultate.

S-au adunat și toți cei 30 de sămânțari vișinii, cu sandvișuri și lapte, să facă deplasarea cu avionul kfr in Armenia. Prostalaii din gruia.

forumeer
forumeer  •  04 Iulie 2022, 15:24
Postat de Averroes pe 04 Iulie 2022, 14:52

Fa si tu ce spune becali pe partea economica

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Averroes
Averroes  •  04 Iulie 2022, 14:52
Postat de forumer1947 pe 04 Iulie 2022, 11:46

Nicio problema. E perfect. E exact ce trebuie. O familie de puscariasi. Un club penal. FC FaciCeSpuneBecali 2003 Poarta Alba.

Fa si tu ce spune becali pe partea economica

Vezi toate comentariile (30)
Comentează