FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Gheorghe Nichita a fost la DNA

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, s-a prezentat în această dimineaţă la DNA Iaşi, unde i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile într-un dosar privind finanţarea de la bugetul local a clubului de fotbal Politehnica Iaşi. 

Discuţia dintre edilul Iaşiului cu procurorii anticorupţie a durat cîteva minute. "Toată această situaţie a fost creată de o persoană care nu iubeşte fotbalul. Ştiu cine este, dar nu îi spun deocamdată numele. Totul a fost făcut legal. Acuzaţiile aduse împotriva mea sînt nefondate", a spus  Gheorghe Nichita, la ieşirea de la sediul DNA Iaşi. 

În acest caz sînt anchetaţi mai mulţi foşti şi actuali consilieri locali şi judeţeni pentru abuz în serviciu în instituţii publice, deturnare de fonduri şi instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

În august 2006, consilierii locali au aprobat asocierea în participaţiune între Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi Clubul Politehnica Iaşi, prin care echipa de fotbal din Copou să poată primi peste trei milioane de lei de la bugetul local. 
           
Fostul preşedinte al CJ Iaşi Lucian Flaişer a cerut în instanţă recuperarea banilor alocaţi de CJ către fotbalul ieşean prin contractul respectiv, motivînd că fondurile destinate clubului de fotbal au fost date cu împrumut. El a precizat că doar o mică parte din fonduri au mai fost recuperate.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  25 Ianuarie 2010, 13:51

jigodii ce sunteti ... dupa ce ca nu bagati bani , ne tineti in mediocritate , nu aduceti investitori , mai vreti si bani de la Poli ... luav-ar drequ incepand cu Nichita !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează