FOTBAL  »  LIGA 1  »  CEAHLĂUL

Gheorghe Ştefan nu vrea să mai audă de retrogradare: "Nu o să mai fim "A-B-B-A""

Ştefan (58 de ani) conduce Ceahlăul de aproape două decenii
Ştefan (58 de ani) conduce Ceahlăul de aproape două decenii

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 02:55

Preşedintele de onoare Gheorghe Ştefan a stabilit obiectivul pentru anul acesta: rămînerea în Liga 1. Nu vrea să mai audă de retrogradare: "Vreau performanţă!".

- Domnule Ştefan, vă era dor de prima ligă?
- Mi-a fost dor, îţi dai seama. Eu iubesc enorm fotbalul şi mă durea de fiecare dată cînd mă uitam la televizor şi noi nu eram. De data asta sper să rămînem mai mult aici, sus.

- Echipa nu a avut o evoluţie constantă în ultimii ani...
- Da... am fost " ABBA" în ultima vreme, dar asta nu o să se mai întîmple, vă promit eu! Am luat-o progresiv, am început cu infrastructura, avem stadion de Champions League. Acum urmează să punem la punct şi echipa. Cu timpul se va rezolva şi asta.

- Aţi stabilit obiectivul pe anul acesta?
- Locurile 10-14. Astea sînt pretenţiile pentru primul sezon. Dacă rămînem în Liga 1, lucrurile vor începe să se mişte spre mai bine, din toate punctele de vedere.

- Cum se împacă cele două funcţii: de primar şi de preşedinte la club?
- Ca să fiu sincer, nu prea am mai avut timp pentru fotbal şi cred că s-a vazut prin "performanţele" echipei. Sînt foarte ocupat cu primăria. Mereu apar probleme care au nevoie de soluţii. Acum prioritatea este politica, după aceea fotbalul.

- Clubul a făcut cîteva transferuri interesante. Mai urmează şi altele?
- Dacă găsim jucători peste cei pe care îi avem deja, cu siguranţă. Bineînţeles trebuie să se încadreze în plafonul nostru financiar. Încă mai căutam...

- Sînteţi deja un brand în Liga 1 prin numele "Pinalti". Vă deranjează această poreclă?
- Nicidecum. La început nu prea mi-a placut, mi se păreau răutăţi, dar m-am obişnuit. Acum chiar îmi place, te reţine lumea mai uşor. Am transformat "Pinalti" într-un nume comun!

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (6)
jabha
jabha  •  30 Iunie 2011, 11:01

el e un impatimit al pokerului, sa vedem cu ce se pezinta pe masa viitorului campionat de fotbal-poker

flafy
flafy  •  30 Iunie 2011, 10:52

yo zic ca este de apreciat ce face el la Piatra Neamt cu echipa de fotbal!!are unul dintre cele mai mari si cele mai moderne stadioane din tara...are un oras superb...si prin suberb ma refer ca este foarte curat si oameni civilizati...pacat ca nu au un centru vechi....iar echipei de fotbal cred ca ii lipsesc doar suporteri...adica in liga 2 nu sunt decat vreo 50 de pers in peluza iar in prima liga nu au depasit 300....intr-o peluza de 4.000

dinamo4eva
dinamo4eva  •  30 Iunie 2011, 09:38

buna gluma...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează