FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL MICROSOFT

Gheorghe Ștefan va fi plasat în arest la domiciliu! Decizia a fost luată azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 20:40

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ștefan, va fi plasat în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a dispus înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai blîndă, hotărîrea de miercuri a magistraţilor fiind definitivă.

Decizia a fost luată în dosarul "Microsoft" şi urmează să fie comunicată locului de detenţie în care Gheorghe Ştefan era arestat preventiv.

Imediat ce aceasta va fi transmisă, fostul edil va putea părăsi penitenciarul, pentru a merge la la locuinţa sa.

Pe durata arestului la domiciliu Gheorghe Ştefan nu are voie să părăsească imobilul în care locuieşte, fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi nu poate comunica cu ceilalți inculpați și martori din acest dosar.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Aprilie 2015, 22:35

Pe cine o fi turnat?

1424565611182975
Proiect Proiect  •  15 Aprilie 2015, 21:21

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - cunostinte minime PC - seriozitate - atentie la detalii - rabdare - perseverenta; nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail. Pentru informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de mail [email protected]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează