FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ghepardul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2008 00:00

Sebastian Dubarbier alearga suta de metri in aproximativ 11 secunde

Dupa "Capcaunul" Fabbiani, CFR Cluj l-a prezentat ieri si pe "Spiridusul" Dubarbier (21 de ani), alaturi de Diego Ruiz (27 de ani), atacantul adus pentru a-i face concurenta masivului virf al feroviarilor.

Fiul recordmanului Argentinei la 100 de metri, un record neclintit de 20 de ani, Sebastian Dubarbier a fost declarat cel mai rapid jucator din campionatul Argentinei in sezonul trecut. "Cred ca in jur de 11 secunde scot la 100 de metri. Nu stiu exact, pentru ca niciodata nu m-am cronometrat", a marturisit mijlocasul, adus de la Gimnasia La Plata.

Simpaticul blond a avut parte de o surpriza in avion, cind a dat peste Culio. "In 2006, dupa un meci intre Gimnasia La Plata si Racing Club, Culio, care pe atunci evolua la Racing, facea schimb de tricouri cu un tinar debutant, Dubarbier. Cei doi nu s-au mai intilnit de atunci, pina zilele trecute, cind s-au regasit in avion, in drum spre Cluj. A fost o surpriza sa afle ca vor fi colegi la CFR", a povestit intimplarea Iuliu Muresan, presedintele clujenilor.

"Am urmarit si alti jucatori in afara de Dubarbier pentru postul de mijlocas stinga. Cind am vazut ce calitati are, nu ne-a mai interesat nimeni"
Iuliu Muresan, CFR Cluj

800.000 de euro a platit CFR Cluj pentru Dubarbier


Trambulina CFR

Atacantul Diego Ruiz va purta pe tricou numarul 99. Fotbalistul adus de la formatia chiliana Huachipato spera sa evolueze si in Liga Campionilor pentru CFR Cluj. "Sint poreclit Ivan Drago dupa numele personajului din Rocky IV. Probabil ca exista o asemanare intre mine si el. Am venit la cea mai buna echipa din Romania. E un privilegiu pentru mine sa imbrac tricoul liderului la zi si al viitoarei campioane din Romania", a spus argentineanul Ruiz.

Bicicleta si cintar
Ieri dimineata o parte dintre jucatorii lui CFR, printre care si Mikael Dorsin (foto), au efectuat vizita medicala la Policlinica Sportiva din Cluj-Napoca. Portarul Hirschfeld a avut o usoara singerare pe nas, dupa testul cu bicicleta. "Un test asemanator am facut si cind evoluam in Germania. La proba cu bicicleta era mult mai greu. Ne puneau o masca de oxigen pe fata si trebuia sa pedalam pina nu mai aveam aer", a povestit Hirschfeld. Eugen Trica nu are probleme cu kilogramele dupa venirea din vacanta. "Cind am terminat campionatul aveam 74,5 kilograme, iar acum am 75. Niciodata n-am avut emotii la cintar", a spus "decarul" clujenilor.

Il asteapta pe Fabbiani
Tiberiu Racasan, seful Policlinicii Sportive, e nerabdator sa-l intilneasca pe Fabbiani, astazi, la vizita medicala. "Probabil ca este un jucator mai plinut, insa se descurca foarte bine in teren. Il astept sa vad cum se prezinta, desi el a fost intotdeauna bine pregatit, chiar daca avea citeva kilograme in plus", a spus Racasan.

Andone jovial
Ieri a avut loc si reunirea lotului. La primul antrenament, Andone si-a impartit elevii in doua grupe, care au alternat alergarile cu exercitiile la sala de forta. "Falcosul" a supervizat alergarile, fiind extrem de jovial. Ando a fost interpelat de un pusti de 10 ani, admirator al lui Semed, care i-a cerut antrenorului sa se antreneze la CFR Cluj. Tehnicianul i-a permis sa faca doua ture de teren, iar apoi l-a intrebat pe pusti daca stie ce e acela un capcaun, aluzie la porecla lui Fabbiani si i-a recomandat sa nu se faca medic: "Nu vezi cum arata doctorul nostru?".

Manu, antrenor cu portarii
De astazi, de pregatirea portarilor se va ocupa Ion Manu, cel pe care Andone voia sa-l aduca inca de la instalarea sa in functia de antrenor la CFR Cluj. Fostul antrenor, Horea Cirlan, se va ocupa cel mai probabil de pregatirea portarilor de la echipa a doua.

Lotul prezent la reunire
Portari: Hirschfeld, Nuno Claro, Stancioiu, Turcas
Fundasi: Cadu, De Sousa, Tony, Dorsin, Panin, G. Muresan, Amoreirinha, Fredy
Mijlocasi: Trica, Dani, Culio, Semedo, A. Leao, C. Deac, Dubarbier, Minteuan, Oliveira, Marginean, M. Jose
Atacanti: Fabbiani, Ruiz, Ad. Anca
Absenti: Mojica, Sandberg, Canales (invoiti), Ogbonna, Didy (accidentati)

MAI MULTE PE CFRMANIA.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează