FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ghinion pentru un jucător stelist » A început să joace cînd trebuie să plece

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 00:00

Cornel Rîpă a devenit om de bază la Steaua în ultimul său an de contract. Fundașul dreapta de 25 de ani a fost adus în ianuarie 2013 și a semnat un angajament pe 3 ani și jumătate.

Astfel, el va intra la 1 ianuarie în ultimele 6 luni ale înțelegerii și va putea semna cu orice echipă, urmînd să ajungă acolo în vara viitoare. Totuși, sub comanda lui Mirel Rădoi, Rîpă a cîștigat lupta pentru titularizare cu Paul Papp și cu Sonny Alcenat, iar roș-albaștrii ar putea să-i propună prelungirea angajamentului.

Rădoi îl place și l-ar vrea în continuare, o dovadă în acest sens fiind și faptul că i l-a recomandat lui Anghel Iordănescu la echipa națională.

Fundașul a ajuns în Ghencea de la Oțelul pentru 100.000 de euro, el aflîndu-se și la vremea aceea în ultimele 6 luni de contract. Acum e cotat de site-ul transfermarkt.de la 900.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ares123
ares123  •  23 Octombrie 2015, 19:21
Postat de ortega pe 23 Octombrie 2015, 11:59

E catastrofal Râpă ăsta , dar tot e mai bun decât Papp ... Trebuie să fii tembel să crezi că Papp e măcar prieten cu fotbaliștii ... Chiar și caricatura asta de Groapă să-ți ia fața ... ești numai bun de râsul lumii ...

Nu-i treaba ta...comenteaza de cloaca ta de echipa.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  23 Octombrie 2015, 12:32

@steaua1986forever Lasa man ca mai pleaca Chipciu, Varela, Popa, Stanciu, Jougrtha si at o sa va vedem pe butuci. o sa va faceti echipa cu Cojocaru-rapa, papp, tosca, guliherme-Filip, Tahar-Kharja, Breeveld, Gradinaru-Tade(Tudorie). In vara mai urmeaza Kharja, Guliherme, Papp, Tosca si se intorc Valceanu, Aldea... poate il mai ia pe Canu, Lovin, Pancu, Parvulescu, Catalin MunteanuChitosca, Arnautu si liga a2-a cu tenta de a treia

fulk_nerra
fulk_nerra  •  23 Octombrie 2015, 12:09
Postat de steaua1986forever pe 23 Octombrie 2015, 10:24

Rapa e un impiedicat si foarte labil psihic, uitati-va cum a tras la penalty cand a jucat cu bulgarii, se ducea sa traga de parca urma sa ii omoare cineva familia si cand a tras mai bine se cerea afara singur, ca altii din echipa care au refuzat. Ca sa nu mai vorbim de fizicul de sahist al lui Rapa, cum naiba am ajuns sa avem fundasi la 1.55 si 38kg nu am inteles....uitati-va cum arata fundasii altor echipe, sunt toti cu un cap cel putin mai inalti ca rapa asta...Tehnic nu e, fizic nu are, psihic e "varza" si cu toate astea nu e cel mai slab fundas de la Steaua in momentul asta....Rapa e bun de rezerva, in nici un caz titular. Partea proasta e ca "titularii" sunt mai slabi ca el....

as mai adauga ca are nevoie de vreo 7-8 centrari sa dea una in careu (nu zic buna, dar sa ajunga mingea prin mijlocul careului advers).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează