FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță dă un verdict dur: „Dinamo nu mai are identitate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 21:45

Giani Kiriță, 42 de ani, fostul căpitan al lui Dinamo, recunoaște că nu se aștepta ca Mircea Rednic să fie îndepărtat de la cârma roș-albilor și spune că echipa din Ștefan cel Mare și-a pierdut identitatea.

„Lucrurile nu sunt în regulă la Dinamo. E păcat că Mircea Rednic a fost dat afară, venise cu un proiect în care aveam încredere. Trebuia să-i lase timp. Și anul următor va fi cam la fel ca în precedenții doi ani. Dacă nu se înțelege că un antrenor cu experiență trebuie ținut minimum un an de zile...

Dinamo are un lot care poate prinde play-off-ul, dar la fel de bine poate fi din nou în play-out anul viitor. Liga 1, în afară de 3-4 echipe bune, nu e un campionat puternic.

Dinamo nu mai are identitate, nu mai știm dacă avem un lider sau doi, nu mai știm dacă avem echipă. Știm doar că avem niște suporteri, dar și la ei s-a umplut paharul. Cu siguranță că aceste tensiuni au venit din partea conducerii. Cred că nu s-a vrut să se investească”, a declarat Giani Kiriță la TV Digi Sport.

Citește și:

Negoiță a rupt tăcerea: „NU l-am vrut pe Mircea Rednic de la început! Iar pe Neagoe nici nu-l știu” + „Palmaresul e la vii, nu la morți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează