FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

Giani Kiriță îi ia tare pe fotbaliștii lui Bratu: "Să mă scuze, dar el gafează meci de meci"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 20:41

Giani Kiriță, fost fundaș la Dinamo, a comentat erorile imense făcute de apărarea "câinilor" în înfrângerea de la Mediaș, 2-3. Kiriță se ia și de Jaime Penedo, despre care spune că are un start foarte slab de sezon. 

"Defensiva are mari probleme. Trebuie să luăm lucrurile pozitive și trebuie reglat compartimentul defensiv. Penedo mi se pare puțin nesigur și asta spune tot. Senzația mea, la fel ca la meciul cu FCSB, e că orice șut e gol. Asta vede toată lumea", crede Giani Kiriță.

7 goluri
a primit Penedo în primele 3 etape 

Campion cu Dinamo în 2000 și 2002, Giani Kiriță l-a pus la zid și pe grecul Giorgos Katsikas:

"Trebuie să fie dubluri pe posturi, îi trebuie dublură lui Sergiu Popovici. La Katiskas e o altă problemă. Am jucat și eu fundaș central. Să mă scuze Katiskas, dar el meci de meci gafează! Nu neapărat că nu merită banii pe care îi ia. Toți gafăm, dar ar trebui să joace ca un fundaș central.

Compartimentul defensiv și cel median ar trebui să se coordoneze mai bine, să vorbească mai mult pentru a nu mai primi goluri atât de ușor", a spus Giani Kiriță, la TV Digi Sport.

Vezi și:  Noi tensiuni la Dinamo? Dănciulescu s-a luat de Nistor în direct la TV: "Supărarea a fost enormă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  07 August 2018, 22:55

CUM SA TE APERI CAND ECHIPA JOACA FARA INCHIZATOR ....!!! TOATE ECHIPELE AU CEL PUTIN TREI INCHIZATORI IAR DINAMO NICIUNUL ....!!!!! IN MECIUL CU NOI FCSB A JUCAT FARA PINTILII SI A PRIMIT TREI GOLURI ...!!!! LA CAMPIONATUL MONDIAL TOATE ECHIPELE AU JUCAT CU CEL PUTIN 2 INCHIZATORI ...!!!!! BRATU JOACA CA CONTRA LA BILBAO .....!!!! NU MAI ZIC DE POPOVICI CARE SE ZBATE DAR E TOTAL DEPASIT ....!!!! EXACT CA BRATU ...!!!

1982773221969069
Teodora Iordache  •  07 August 2018, 21:52

*** asta de kirita vorbeste ? Ce palmares are ? *** ? Sunt altii in masura sa vorbeasca Sa mearga la jocuri de noroc i se potrivesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează