FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

A murit Gică Barbu, fost jucător în Divizia A » A strâns 237 de meciuri la Craiova, Farul sau FC Național

Gheorghe Barbu
Gheorghe Barbu

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 10:41 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 12:36

Someșul Dej a anunțat în această dimineață că managerul sportiv al echipei, Gheorghe Barbu, a murit.

Anunțul clubului nu precizează cauza morții fostului fotbalist din Liga 1, care a decedat la 53 de ani. 

„Cu mare regret, anunțam trecerea în neființa, mult prea rapidă, a managerului sportiv al echipei noastre, domnul Gică Barbu. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, precizează clubul. 

Potrivit somesanul.ro, acesta ar fi murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, acasă, în somn, după ce săptămâna trecută ar fi acuzat probleme de sănătate și ar fi spus că rămâne fără aer în dese momente.

De-a lungul carierei, fostul mijlocaș, care putea evolua și ca fundaș, a jucat la Universitatea Craiova, echipa la care a început fotbalul în 1988, Electroputere Craiova, Farul, Ceahlăul și FC Național, retrăgându-se la finalul sezonului 1999-2000, de la Farul.  A strâns 237 de meciuri în Divizia A, marcând de 28 de ori. 

3 partidea strâns Barbu în cupele europene

Ulterior, a devenit antrenor, pregătindu-le pe Mureșul Deva, FCM Reșița, U Cluj, CFR II Cluj și Dacia Unirea Unirea Brăila. Din 2020, Gică Barbu a devenit manager sportiv la Someșul Dej.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
117850672514156
Ungureanu Ionut  •  31 Octombrie 2021, 17:05

Să-i fie țărâna ușoară...

godot
godot  •  31 Octombrie 2021, 13:41

Dumnezeu să-l odihnească!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează