FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 0-3

EXCLUSIV Gică Craioveanu: „Cea mai tristă zi de când sunt în fotbal. Ne-a descălțat FCSB!” + Ce-i reproșează lui Petev

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 13:52 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 17:53

Fostul jucător al Universității Craiova, Gică Craioveanu, s-a arătat extrem de dezamăgit de eșecul juveților în fața FCSB (0-3) și se teme să nu rateze play-off-ul.  El acuză lipsa de atitudine, de orgoliu a alb-albaștrilor, „Asta m-a omorât!”, și-l pune la zid și pe antrenorul Ivaylo Petev.

Gică Craioveanu a reacționat încă din timpul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB (0-3). După ce Miculescu a stabilit scorul final, fostul atacant al juveților a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Ion Oblemenco, „tunarul” Științei decedat în 1996, iar alături a scris ”Iartă-ne, împărate!”.

Nu a mai suportat umilința și a plecat de la stadion înainte de finalul meciului Craiova - FCSB
CSU CRAIOVA - FCSB
Nu a mai suportat umilința și a plecat de la stadion înainte de finalul meciului Craiova - FCSB

„Grande”, cum îl alintă suporterii, era supărat și luni: „N-am prea dormit azi-noapte, de nervi. E jale. Să n-ai tu orgoliu, mândrie, atitudine! Ne-a descălțat FCSB. Pentru mine, a fost cea mai tristă zi de când sunt în fotbal”.

Gică Craioveanu: „Nu l-am înțeles pe Ivaylo Petev. A transmis un mesaj de frică”

Craioveanu s-a arătat dezamăgit nu doar de echipă, „OK, pierzi 0-1, dintr-un penalty discutabil, dar nu 0-3!”, ci și de antrenorul Ivaylo Petev. „N-a fost deloc inspirat. N-am înțeles ce a vrut cu acest 3-5-2.

Jucând, practic, cu cinci fundași, între care trei centrali, ai pierdut mijlocul. Noi acolo am pierdut meciul, la mijloc. Pe urmă, mai e și mesajul pe care-l transmiți. Unul de teamă, de respect pentru adversar.

Unde ați mai văzut așa ceva?! Când ați mai văzut ca Universitatea să aibă un respect așa de mare?! Pe un stadion unde noi, în mod normal, mușcăm din adversar?!”, a comentat Craioveanu.

El crede că și schimbarea sistemului, de la 4-2-3-1 la 3-5-2, peste noapte a fost o decizie greșită: „Nu schimbi așa, de la un meci la altul. Trebuie pregătit o bucată mai mare de timp. Mangia mai jucase așa, dar pregătise în cantonament. De atunci n-am mai văzut-o pe Craiova jucând așa”.

Gică Craioveanu: „Dinamo are atâtea probleme, dar jucătorii ăia pun osul”

Pentru fostul internațional, „e de neînțeles mai ales atitudinea jucătorilor. M-a omorât! Au condiții, salarii la zi, publicul alături. Și să joci în așa hal! Nu poți să stai doar în Mitriță! Mă uitam la Dinamo, cu Rapid. Dinamo are atâtea probleme, dar jucătorii ăia pun osul, vor să joace, au atitudine.

Acum, vă spun sincer, mi-e frică să nu ratăm play-off-ul! În halul în care suntem ne ducem la Sepsi, cu care am avut mereu probleme. Apoi vine U Cluj, unde sunt jucători care au fost și la noi și joacă în Bănie cu ambiție. Chiar mi-e teamă”.  

VIDEO Emil Săndoi, reacție la cald după CSU Craiova - FCSB: „FCSB a meritat victoria” + „Nu am înțeles de ce Craiova a jucat fără vârf”

Mai puteți citi:

Are drum liber să se transfere de la FCSB: „Nu a vrut să meargă cu echipa, îți dai seama că are de gând să plece”

Adversarul perfect pentru debutul lui Adrian Mutu. Și pe bancă, și pe teren

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
rav410wrc
rav410wrc  •  29 Ianuarie 2024, 20:56

Pai cum, mai Grande, c-a zis ieri, tov. Rotaru, ca Craiova a fost echipa care a jucat fotbal in partida de aseara, iar fcsbul lu' nea JJ, bambilici-pacalici, vorba unui classic in viata, in afara de 3 ocazii, din care au iesit 3 goluri, nimic n-au jucat :))))

fecere2
fecere2  •  29 Ianuarie 2024, 20:39
Postat de steaua.libera pe 29 Ianuarie 2024, 17:26

Vă descălță de vreo 20 de ani indiferent dacă patron e brutarul sau retrocedatul. Încă vă mai descălțați când veniți la Capitală

un descult nu se poate descalta...

fecere2
fecere2  •  29 Ianuarie 2024, 20:37
Postat de calinescu_ pe 29 Ianuarie 2024, 19:12

Rotaru trebuie sa-si schimbe sfatuitorii ....!!! Grande si Cartu mai mult incurca acolo....!!! Craiova daca joaca cu Mateiu si Screciu la inchidere si cu doi frumosi centrali , nu pierde in campionat. Cu Crețu cu Căpățână care se misca in reluare nu se poate face performanta. Mitrita joaca numai pentru el nu si pentru echipa...!!!!

am mai auzit noi d-astea si pe la doinamo ,cei mai buni sunt cei care nu joaca ,mereu ! Asa si la antrenori ,cei mai buni sunt aia de pe canapea...ma lasi !?:))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close