FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Tiki-taka la Craiova? Antrenorul școlit unde au luat licența Guardiola și Luis Enrique vrea la olteni: „Mă simt pregătit! Aștept de 3 ani”

Pep Guardiola și Luis Enrique au câștigat Champions League cu Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Pep Guardiola și Luis Enrique au câștigat Champions League cu Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 15:16

CS Universitatea Craiova a rămas azi fără antrenor principal, după ce Corneliu Papură a decis să demisioneze de pe banca oltenilor. Gică Craioveanu e gata să devină antrenorul echipei sale de suflet.

Fostul internațional de 52 de ani, care acum se află la Madrid, a vorbit despre situația de la Craiova și a spus că este gata să devină antrenorul echipei. Craioveanu este un apropiat al patronului Mihai Rotaru, care a spus deja că fostul atacant are toate șansele să preia echipa. 

„Nu știam că domnul Rotaru a anunțat că Papură și-a dat demisia. Mă surprinde acest lucru.Eu am licența PRO de trei ani. Am făcut școala acolo unde au făcut-o Pep Guardiola, Luis Enrique sau Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei. Ați auzit de ei? Glumesc! Am fost coleg de generație la școală cu Fernando Redondo sau Juan Carlos Valeron. Cam «pușcărie» de fotbaliști și ăștia, nu? Glumesc.

Am licența mea PRO și vă simt pregătit să preiau Craiova. Dar credeți că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit, mie nu îmi place mă bag în seamă. Aștept să văd și eu dacă o să mi se propună ceva. Aștept de când am luat licența PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet”, a declarat Craioveanu pentru Prosport.

Craioveanu a jucat la Craiova între 1990 și 1994, iar până acum nu a mai antrenat nicio echipă.

VIDEO. Papură, OUT de la Craiova! Anunțul făcut de olteni + cu cine negociază Rotaru

 Citește mai multe știri despre Craiova: 

Mihai Rotaru, prima reacție după despărțirea de Corneliu Papură: „Am fost șocați!”

EXCLUSIV Culisele demisiei lui Papură de la Craiova! Momentul în care a luat foc și l-a sunat furios pe Mihai Rotaru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close