FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gică Craioveanu despre transferul lui Moldovan la Atletico » Ce șanse îi dă să joace în fața lui Oblak: „În perspectiva EURO e un pas înapoi”

Gică Craioveanu
Gică Craioveanu

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 10:39 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 11:07

Horațiu Moldovan (26 de ani) este aproape de un transfer de răsunet la Atletico Madrid. Portarul a apărat poarta Rapidului aseară, în fața lui FCU Craiova pentru ultima oară, înainte de plecarea în Spania.

Deși s-a discutat inițial despre un interes din partea lui Betis, Moldovan va ajunge la Atletico Madrid, acolo unde va avea o concurență serioasă pentru postul de titular.

Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”
DINAMO
Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”

Gică Craioveanu a vorbit despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: „Mă preocupă puțin că nu prea va juca”

Fostul jucător al Universității Craiova a comentat transferul portarului la Atletico Madrid și se bucură pentru ascensiunea jucătorului de 26 de ani. Deși îi va fi foarte greu să joace, ținând cont de concurența cu Oblak, Craioveanu este convins că este un pas înainte pentru cariera lui.

„Din punctul meu de vedere este un transfer uriaş, la o echipă importantă, una dintre cele mai importante echipe ale momentului în Europa. Fără discuţie, un pas înainte în cariera lui.

Pentru fotbalul românesc este o lovitură la fel de importantă de imagine pentru că nu este uşor să ajungi în campionatul Spaniei şi, mai ales, la o echipă top. În schimb, mă preocupă puţin că nu prea va juca deoarece Oblak consider că e între cei mai buni 10 portari din lume, aici nu am nici cel mai mic dubiu şi va fi foarte greu să fie titular. 

În perspectiva Campionatului European, poate e un pas înapoi, dar, fără discuţie, pentru el ca viitor şi imagine este senzaţional.

Eu îi doresc tot binele din lume şi mă bucur că, din nou, fotbalul românesc duce jucători în campionatele puternice”, a declarat Gică Craioveanu, pentru as.ro.

Mircea Lucescu, despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Mircea Lucescu a fost pe Giulești pentru a vedea meciul, iar la final a vorbit, la ieșirea din stadion, despre dramatismul partidei și despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

„Transferul înseamnă foarte mult. Calificarea la EURO aduce după sine o reevaluare a jucătorilor noștri. Așa s-a întâmplat mereu când naționala s-a calificat. Există un spirit de admirație deosebită în rândul celorlalți jucători, pentru a ajunge la nivelul celor care au realizat o performanță.

Nu mă miră transferurile jucătorilor români. E normal, o calificare atrage atenția lumii fotbalistice, asta ajută fotbaliștii în sine.

E extraordinar, pentru Rapid e ceva fantastic! Poate transferul acesta îi face pe alți jucători să își dorească să ajungă la Rapid. Pierderea unui portar e compensată din plin de posibilitatea ca alți tineri să vină. Rapid devine o exportatoare de jucători de valoare.

Îl cunosc pe Simeone și știu cum se îngrijește de fiecare jucător în parte. Antrenamentele pe care le va face Moldovan acolo vor fi mai tari ca meciurile din campionatul României”, a declarat Mircea Lucescu.

VIDEO. Mihai Stoichiță, despre transferul lui Horațiu Moldovan: „Nu mă surprinde, este portarul naționalei”

Citește și alte știri:

Pleacă în Premier League! Doar un rival pentru Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Fotbalistul român, izbit de căldura din Golf: „Am slăbit 6 kilograme într-un meci. Nu vedeam mingea”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Ianuarie 2024, 05:24
Postat de parachioara5 pe 20 Ianuarie 2024, 17:15

...nu i bun de nimik ...

paparaiechioara loveste din nou!

parachioara5
parachioara5  •  20 Ianuarie 2024, 17:15

...nu i bun de nimik ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează